Jonathan Barnett, cel care îl reprezintă și pe Jack Grealish alături de alte nume importante precum Gareth Bale, a oferit declarații despre viitorul englezului.
Barnett a oferit un interviu pentru SNTV în care a recunoscut că Grealish ar putea chiar să rămână la Aston Villa în ciuda faptului că multe cluburi sunt interesate de serviciile sale.
Jack Grealish va juca, cel mai probabil, pentru Anglia la Euro 2020 iar acest lucru ar putea aduce un adevărat ”război” pentru semnătura sa, însă Barnett a ezitat atunci când a venit vorba despre un transfer pe Old Trafford.
Premier League
Calendarul noului sezon al Premier League a fost stabilit! Program infernal pentru Chelsea în debut
ACUM 8 ORE

Johathan Barnett despre viitorul lui Jack Grealish

Barnett a declarat: ”Adevărul este că nu știm ce se va întâmpla. Sunt multe cluburi interesate, dar nu aș pune-o pe Manchester United la vârful listei. El ar putea să și rămână. Există această conversație cu clubul pe care o va avea și vom vedea ce se va întâmpla”.
”În acest moment este jucătorul celor de la Aston Villa și doar la asta se gândește. Ar putea să fie un mare star în această vară, poate ar fi trebuit să debuteze mai devreme pentru Anglia”, a afirmat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Veste mare pentru fanii lui Liverpool! Capacitatea legendarului Anfield se va mări cu 7000 de locuri
ACUM 19 ORE
Premier League
Guardiola ar putea să piardă un membru de bază al echipei în vară! Cine va pleca de pe Etihad
IERI LA 11:39