Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Jack Grealish a oferit informații de ultimă oră. Ce se întâmplă cu transferul la United

Vlad Dumitrescu

Publicat 11/05/2021 la 11:16 GMT+3

Agentul lui Jack Grealish a aruncat sub semnul întrebării un posibil transfer al jucătorului la Manchester United în această vară.

Jack Grealish of Aston Villa during the Premier League match between Aston Villa and West Ham United at Villa Park on February 3, 2021 in Birmingham, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Jonathan Barnett, cel care îl reprezintă și pe Jack Grealish alături de alte nume importante precum Gareth Bale, a oferit declarații despre viitorul englezului.
Barnett a oferit un interviu pentru SNTV în care a recunoscut că Grealish ar putea chiar să rămână la Aston Villa în ciuda faptului că multe cluburi sunt interesate de serviciile sale.
Jack Grealish va juca, cel mai probabil, pentru Anglia la Euro 2020 iar acest lucru ar putea aduce un adevărat ”război” pentru semnătura sa, însă Barnett a ezitat atunci când a venit vorba despre un transfer pe Old Trafford.

Johathan Barnett despre viitorul lui Jack Grealish

Barnett a declarat: ”Adevărul este că nu știm ce se va întâmpla. Sunt multe cluburi interesate, dar nu aș pune-o pe Manchester United la vârful listei. El ar putea să și rămână. Există această conversație cu clubul pe care o va avea și vom vedea ce se va întâmpla”.
”În acest moment este jucătorul celor de la Aston Villa și doar la asta se gândește. Ar putea să fie un mare star în această vară, poate ar fi trebuit să debuteze mai devreme pentru Anglia”, a afirmat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo