Premier League a revenit săptămâna trecută și, deși formațiile nu au motoarele turate la maximum, lucru perfect justificabil după pandemia de coronavirus, golurile fantastice au fost la ordinea zilei.

Premier League | Cele mai spectaculoase 5 goluri înscrise sâmbătă, în etapa a 30-a

În această săptămână, campionatul Angliei continuă cu o serie de meciuri interesante, iar balul este deschis de două partide în care se anunță foarte multe reușite, dacă ne raportăm la istoricul întâlnirilor directe: Leicester - Brighton și Tottenham West Ham.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Miercuri, în scenă intră cele mai iubite două formații din Premier League, Manchester United și Liverpool, care au dispute pe teren propriu contra unor adversare incomode: Sheffield United, a doua cea mai bună apărare din Anglia, respectiv Crystal Palace.

Chelsea - City, derbyul rundei în Premier League

Derbyul rundei va avea loc la Londra, joi, unde Chelsea și Manchester City se vor afla față în față. În tur, pe Etihad, "cetățenii" s-au impus greu, 2-1, după ce trupa lui Lampard a deschis scorul prin Kante. Dacă trupa lui Guardiola e fără obiectiv pe acest final de sezon - lucru care nu a împiedicat-o să înscrie 8 goluri în confruntările cu Arsenal și Burnley, din ultima săptămână - locul doi fiind asigurat, pentru Chelsea partida are o miză enormă. O victorie ar securiza locul 4 ocupat în acest moment și ar maximiza șansele lui Mount&Co pentru un loc în viitoarea ediție a Champions League. De altfel, specialiștii au făcut o simulare a finalului de sezon în Premier League și "albaștrii" sunt văzuți cu mari șanse să încheie sezonul pe locul 4.

Programul transmisiunilor din Premier League, pe Eurosport 1

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg

Clasamentul din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837598.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52