Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Azi începe etapa 31 din Premier League. Chelsea - City, derbyul rundei. Programul transmisiunilor

Cristian Mihală

Actualizat 23/06/2020 la 08:50 GMT+3

Eurosport 1 și Eurosport Player vă propune pentru acest mijloc de săptămână nu mai puțin de 6 confruntări din Premier League. Etapa a 31-a din cel mai tare campionat al lumii începe astăzi, cu înfruntarea dintre Leicester și Brighton.

City - Chelsea a fost 2-1 în tur, după un meci echilibrat

Credit imagine: Getty Images

Premier League a revenit săptămâna trecută și, deși formațiile nu au motoarele turate la maximum, lucru perfect justificabil după pandemia de coronavirus, golurile fantastice au fost la ordinea zilei.
picture

Premier League | Cele mai spectaculoase 5 goluri înscrise sâmbătă, în etapa a 30-a

În această săptămână, campionatul Angliei continuă cu o serie de meciuri interesante, iar balul este deschis de două partide în care se anunță foarte multe reușite, dacă ne raportăm la istoricul întâlnirilor directe: Leicester - Brighton și Tottenham West Ham.
Miercuri, în scenă intră cele mai iubite două formații din Premier League, Manchester United și Liverpool, care au dispute pe teren propriu contra unor adversare incomode: Sheffield United, a doua cea mai bună apărare din Anglia, respectiv Crystal Palace.

Chelsea - City, derbyul rundei în Premier League

Derbyul rundei va avea loc la Londra, joi, unde Chelsea și Manchester City se vor afla față în față. În tur, pe Etihad, "cetățenii" s-au impus greu, 2-1, după ce trupa lui Lampard a deschis scorul prin Kante. Dacă trupa lui Guardiola e fără obiectiv pe acest final de sezon - lucru care nu a împiedicat-o să înscrie 8 goluri în confruntările cu Arsenal și Burnley, din ultima săptămână - locul doi fiind asigurat, pentru Chelsea partida are o miză enormă. O victorie ar securiza locul 4 ocupat în acest moment și ar maximiza șansele lui Mount&Co pentru un loc în viitoarea ediție a Champions League. De altfel, specialiștii au făcut o simulare a finalului de sezon în Premier League și "albaștrii" sunt văzuți cu mari șanse să încheie sezonul pe locul 4.

Programul transmisiunilor din Premier League, pe Eurosport 1

Premier League programul transmisiunilor

Clasamentul din Premier League

Clasament Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo