Arteta rămâne fără victorie în deplasare pe banca lui Arsenal, iar viitorul echipei nu arată deloc bine. Fără sute de milioane investite în transferuri în vară, formaţia din Londra nu are cum să "deranjeze" locurile fruntaşe nici în stagiunea următoare.
Arsenal a devenit o echipă de pluton, iar asta s-a văzut şi în disputa de pe Turf Moor, contra "victimei" preferate din Premier League. Aşteptările erau mari, mai ales că golgheterul Aubameyang a revenit după cele trei etape de suspendare, însă "tunarii" au arătat prea puţin fotbal.
După o primă repriză în care oaspeţii au dominat teritorial, ratând prin Aubameyang două ocazii, în partea secundă Burnley a fost formaţia mai periculoasă. Jay Rodriguez a ratat ocazia meciului, când lovitura sa de cap a trecut de Leno şi, după ce a lovit transversala, a căzut pe linia porţii.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
IERI LA 10:39
Singurul plus al lui Arsenal e că, de la venirea lui Arteta, apărarea e ceva mai organizată, însă în acest sezon cu greu cineva se poate gândi la un loc de cupă europeană, judecând după cum arată echipa. "Tunarii" sunt în prezent pe 10, fără vreo victorie în Premier League în ultimele 4 partide. De partea cealaltă, Burnley pare să se fi liniştit din punct de vedere al pericolului retrogradării. Trupa lui Sean Dyche e pe 11, la egalitate cu Arsenal, confirmând că victoriile cu Leicester şi United nu au fost întâmplătoare.

Rezultatele etapei în Premier League

Leicester - Chelsea 2-2
Bournemouth - Aston Villa 2-1
Crystal Palace - Sheffield United 0-1
Liverpool - Southampton 4-0
Newcastle - Norwich 0-0
Watford - Everton 2-3
West Ham - Brighton 3-3
Manchester United - Wolverhampton 0-0
Burnley - Arsenal 0-0
A mai rămas de jucat:
Spurs - Manchester City (18:30, Eurosport 1)
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
20/01/2022 LA 21:52
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | West Ham îl dorește pe Calvert-Lewin, dar Everton cere o sumă uriașă
20/01/2022 LA 16:55