Fanii lui Arsenal și-au pierdut răbdarea cu Stan Kroenke, patronul clubului londonez. Miliardarul american a fost de acord cu implicarea formației de pe Emirates în Super Liga Europeană, destrămată prematur, după numai 48 de ore.
La fel ca majoritatea suporterilor din lume, "tunarii" s-au opus competiției respective, care ar fi adâncit ireparabil "prăpastia" dintre cele 12 cluburi bogate participante și celelalte din Europa.
Arsenal, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea și Tottenham sunt cele 6 cluburi din Premier League care și-au anunțat inițial participarea în Super Ligă. La presiunea jucătorilor, fanilor și Guvernului britanic, toate cele 6 echipe s-au retras. Ulterior, competiția a fost suspendată.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI

CEO-ul Spotify a anunțat că vrea să cumpere Arsenal: "Aș accepta provocarea!"

Astăzi, fanii de pe Emirates s-au adunat în număr mare în fața stadionului din nordul Londrei, cu 2 ore înaintea meciului cu Everton, din etapa a 33-a din Premier League. Suporterii i-au cerut demisia lui Kroenke, omul de afaceri care a preluat în totalitate clubul de pe Emirates în 2018.
Înaintea meciului cu Everton, un anunț răsunător s-a viralizat în mediul online. Miliardarul suedez Daniel Ek, CEO-ul Spotify, a scris pe contul de Twitter că este dispus să cumpere Arsenal, dacă KSE (Kroenke Sports Enterprises), compania lui Stan Kroenke, va decide să vândă clubul.
"De mic copil am ținut cu Arsenal. Dacă KSE va decide să vândă clubul, aș fi bucuros să accept această provocare.", a fost mesajul lui Daniel Ek, pe contul de Twitter.

Cine este Daniel Ek, miliardarul care vrea să cumpere Arsenal

Daniel Ek este un antreprenor miliardar, din Stockholm, implicat în industria IT. Omul de afaceri suedez este cunoscut în principal pentru crearea brandului Spotify. Ek este co-fondatorul și CEO-ul rețelei de streaming audio, care are 190 milioane de utilizatori, iar numai în 2020 a înregistrat venituri de peste 7 miliarde de dolari.
Potrivit Forbes, Daniel Ek are o avere estimată la 4,7 miliarde de dolari.
https://i.eurosport.com/2021/04/23/3120238.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119572.jpg
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05