Premier League Show va preceda partida dintre Liverpool și Crystal Palace (duminică de la 18:00 în direct pe Eurosport 1) urmând ca imediat după încheierea acestui meci să fie transmisă în direct ceremonia de decernare a trofeului Premier League pentru Manchester City, totul în cadrul unei noi ediții Premier League Show.
Toate meciurile din ultima etapă a celui mai frumos campionat din lume se vor disputa la aceeași oră. Campioana a fost de mult decisă, iar în etapa care s-a încheiat Manchester United și-a asigurat poziția a doua. De asemenea știm și cele trei echipe retrogradate - Fulham, West Bromwich și Sheffield United.
Drept urmare, miza cea mare rămâne la lupta pentru cupele europene. Meciul dintre Crystal Palace și Liverpool este unul decisiv - victoria cormoranilor ar asigura echipei lui Jurgen Klopp prezența în ediția viitoare a UEFA Champions League.
Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 16 ORE

Bătălia pentru cupele europene în Premier League

Leicester a fost aproape tot sezonul în primele 4, dar înfrângerea cu Chelsea, din campionat, a retrogradat-o pe 5. "Vulpile" mai au doar o șansă să se califice în Champions League: să învingă pe Spurs, în ultima etapă, și să spere că Chelsea sau Liverpool se vor încurca.
Pentru cele două, misiunea e simplă, un succes cu Aston Villa, respectiv Palace garantându-le un loc în top 4. În ceea ce o privește pe trupa lui Tuchel, aceasta trebuie să obțină fix rezultatul pe care Vardy&Co îl fac contra lui Spurs. Cu alte cuvinte, Chelsea își permite chiar să plece învinsă de pe Villa Park, dacă Leicester va fi învinsă de Tottenham.
Leicester a câștigat Cupa, astfel că, dacă nu va prinde loc de Liga Campionilor - foarte probabil - locurile 5 și 6 din Premier League vor merge în Europa League. Dar trupa lui Brendand Rodgers nu poate coborî mai jos de locul 5, indiferent ce se întâmplă în ultima etapă. Ca atare, doar locul 6 mai e disponibil pentru EL. Pentru el se luptă West Ham, Tottenham și Everton, "ciocănarii" fiind mari favoriți grație avansului de 3 puncte pe care îl au. Trupa lui Moyes are nevoie de un egal acasă, cu Southampton, pentru a termina stagiunea pe 6.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 18 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 21 ORE