Premier League Show va preceda partida dintre Liverpool și Crystal Palace (duminică de la 18:00 în direct pe Eurosport 1) urmând ca imediat după încheierea acestui meci să fie transmisă în direct ceremonia de decernare a trofeului Premier League pentru Manchester City, totul în cadrul unei noi ediții Premier League Show.
Toate meciurile din ultima etapă a celui mai frumos campionat din lume se vor disputa la aceeași oră. Campioana a fost de mult decisă, iar în etapa care s-a încheiat Manchester United și-a asigurat poziția a doua. De asemenea știm și cele trei echipe retrogradate - Fulham, West Bromwich și Sheffield United.
Drept urmare, miza cea mare rămâne la lupta pentru cupele europene. Meciul dintre Crystal Palace și Liverpool este unul decisiv - victoria cormoranilor ar asigura echipei lui Jurgen Klopp prezența în ediția viitoare a UEFA Champions League.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Bătălia pentru cupele europene în Premier League

Leicester a fost aproape tot sezonul în primele 4, dar înfrângerea cu Chelsea, din campionat, a retrogradat-o pe 5. "Vulpile" mai au doar o șansă să se califice în Champions League: să învingă pe Spurs, în ultima etapă, și să spere că Chelsea sau Liverpool se vor încurca.
Pentru cele două, misiunea e simplă, un succes cu Aston Villa, respectiv Palace garantându-le un loc în top 4. În ceea ce o privește pe trupa lui Tuchel, aceasta trebuie să obțină fix rezultatul pe care Vardy&Co îl fac contra lui Spurs. Cu alte cuvinte, Chelsea își permite chiar să plece învinsă de pe Villa Park, dacă Leicester va fi învinsă de Tottenham.
Leicester a câștigat Cupa, astfel că, dacă nu va prinde loc de Liga Campionilor - foarte probabil - locurile 5 și 6 din Premier League vor merge în Europa League. Dar trupa lui Brendand Rodgers nu poate coborî mai jos de locul 5, indiferent ce se întâmplă în ultima etapă. Ca atare, doar locul 6 mai e disponibil pentru EL. Pentru el se luptă West Ham, Tottenham și Everton, "ciocănarii" fiind mari favoriți grație avansului de 3 puncte pe care îl au. Trupa lui Moyes are nevoie de un egal acasă, cu Southampton, pentru a termina stagiunea pe 6.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52