Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Modul incredibil în care este tratat un jucător de la Tottenham: "Poliția mă oprește în mod regulat"

Cosmin Cioboata

Publicat 03/08/2020 la 17:06 GMT+3

Danny Rose a dezvăluit că s-a simțit în multe momente nedreptățit de poliție în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Motivul incredibil pentru care fundașul lui Tottenham a fost tras pe dreapta a fost pentru ca forțele de ordine "să se asigure că autoturismul nu este cumva furat".

Danny Rose, fundașul lui Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu oferit recent, Rose a mărturisit că ultimul eveniment de acest fel a avut loc chiar săptămâna trecută, în timp ce mergea spre orașul său natal, Doncaster. În prezent, fundașul lui Tottenham conduce un Range Rover în valoare de 100.000 de lire, însă întotdeauna stă cu emoții când trece pe lângă o patrulă de poliție, știind că ar putea să-l oprească să-l întrebe același lucru.
"Am fost oprit de poliție săptămână trecută, însă m-am obișnuit deja cu acest lucru. Se întâmplă de fiecare dată când mă întorc în Doncaster, orașul meu natal. Și de fiecare dată sunt întrebat același lucru: 'Această mașină este cumva furată? De unde ai luat această mașină? Ce cauți pe aici, poți să dovedești că este mașina ta?'. Am pățit asta încă de când aveam 18 ani. De fiecare dată râd când se întâmplă, deja știu la ce să mă aștept.", a povestit Danny Rose, în cadrul podcastului The Player's Chair, citat de Daily Mail.

Danny Rose, peste 200 de meciuri la Tottenham

Împrumutat în sezonul recent încheiat la Newcastle, Rose a revenit în această vară la Tottenham, echipa care l-a cumpărat în 2007 de la Leeds. De-a lungul celor 13 sezoane petrecute la formația londoneză, fundașul de 30 de ani a bifat 214 apariții, a marcat 10 goluri și a oferit 29 de assist-uri.
În toată această perioadă, internaționalul englez a fost împrumutat de 5 ori, la Watford (2009), Peterborough (2009), Bristol City (2010), Sunderland (2012) și Newcastle (2020). De asemenea, Rose a adunat și 29 apariții la naționala Angliei, făcându-și debutul în 2016, sub comanda lui Roy Hodgson.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport a fost oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo