Într-un interviu oferit recent, Rose a mărturisit că ultimul eveniment de acest fel a avut loc chiar săptămâna trecută, în timp ce mergea spre orașul său natal, Doncaster. În prezent, fundașul lui Tottenham conduce un Range Rover în valoare de 100.000 de lire, însă întotdeauna stă cu emoții când trece pe lângă o patrulă de poliție, știind că ar putea să-l oprească să-l întrebe același lucru.
"Am fost oprit de poliție săptămână trecută, însă m-am obișnuit deja cu acest lucru. Se întâmplă de fiecare dată când mă întorc în Doncaster, orașul meu natal. Și de fiecare dată sunt întrebat același lucru: 'Această mașină este cumva furată? De unde ai luat această mașină? Ce cauți pe aici, poți să dovedești că este mașina ta?'. Am pățit asta încă de când aveam 18 ani. De fiecare dată râd când se întâmplă, deja știu la ce să mă aștept.", a povestit Danny Rose, în cadrul podcastului The Player's Chair, citat de Daily Mail.

Danny Rose, peste 200 de meciuri la Tottenham

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
Împrumutat în sezonul recent încheiat la Newcastle, Rose a revenit în această vară la Tottenham, echipa care l-a cumpărat în 2007 de la Leeds. De-a lungul celor 13 sezoane petrecute la formația londoneză, fundașul de 30 de ani a bifat 214 apariții, a marcat 10 goluri și a oferit 29 de assist-uri.
În toată această perioadă, internaționalul englez a fost împrumutat de 5 ori, la Watford (2009), Peterborough (2009), Bristol City (2010), Sunderland (2012) și Newcastle (2020). De asemenea, Rose a adunat și 29 apariții la naționala Angliei, făcându-și debutul în 2016, sub comanda lui Roy Hodgson.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport a fost oferit de Unibet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24