Între momentul în care Berbatov a semnat și meciul cu Liverpool din noul sezon era o diferență de 12 zile, motiv pentru care Sir Alex Ferguson i-a promis bulgarului o pauză de o săptămână, ca să se poată liniști după agitația transferului. Cu toate acestea, entuziasmul legendarului tehnician s-a evaporat rapid după finalizarea transferului, moment în care i-a spus atacantului să fie gata pentru următorul antrenament.
"Sir Alex Ferguson era lângă mine când am finalizat transferul. Totul s-a petrecut în grabă, eram pe ultima sută de metri. Toată lumea era îngrijorată, iar Sir Alex mi-a spus: 'Berba, știu că această perioadă este stresantă pentru tine. Când vom termina, îți promit că vei avea o săptămână de pauză.
Așa o să ai timp să te liniștești'. Iar eu am fost de acord. Imediat după ce am semnat mi-a spus: 'Gata, pregătește-te. În weekend jucăm cu Liverpool'. 'Și pauza mea?', mi-am spus în minte", a povestit Berbatov, pentru site-ul lui Manchester United.
Bundesliga
"Râdeam de el! Era scund și slab dezvoltat". Cum a avut loc transformarea lui Haaland într-un uriaș
11/04/2020 LA 17:55

Berbatov: "Am înțeles ce înseamnă derby-ul cu Liverpool"

Chiar dacă a trebuit să renunțe la pauză, Berbatov a recunoscut că s-a simțit foarte bine, mai ales că urma să joace într-un derby istoric, împotriva rivalei Liverpool:
"Nu m-am supărat, totul a fost ok. Simțeam entuziasmul, emoția și tensiunea odată cu trecerea orelor rămase până la startul meciului. Știu că Liverpool era echipa pe care Manchester United încerca s-o egaleze la numărul de titluri: noi aveam 17 trofee, iar ei 18.
De-a lungul timpului petrecut în Anglia, am înțeles cât de puternică este rivalitatea dintre cele două cluburi. Cu toții își doresc să câștige și să joace cât mai bine. Când am ieșit pentru prima oară pe teren, într-un derby cu Liverpool, a fost ceva cu totul diferit.", a mai spus bulgarul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
"Avea nevoie de un tub de oxigen!". Momentul în care Ronaldo i-a speriat pe jucătorii lui United
11/04/2020 LA 15:42
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56