Theo Corbeanu este fotbalistul român care are toate șansele să ajungă să evolueze în Premier League, judecând după șansele care i se dau la Wolverhampton. Înscris la echipa U23 a lupilor, Corbeanu se antrenează deja cu prima echipă, cea condusă de Nuno Espirito Santo. În plus, antrenorul formației sub 23 de ani a lupilor are numai cuvinte de laudă la adresa sa.
Discursul antrenorului echipei U23 i-a atras atenția tehnicianului de la prima echipă, astfel că Theo Corbeanu a fost chemat să se antreneze alături de cei mai buni jucători ai lupilor. În vârstă de 18 ani, Theo Corbeanu este un junior român născut în Canada, la Burlington. El ar putea deveni noul star al naționalei României. Acesta evoluează pe postul de extremă dreaptă.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50

Theo Corbeanu, un nou puști român în Anglia

"Este atletic, înalt, bun în jocul aerian, bun din punct de vedere defensiv şi cu calitatea de a dribla adversarii şi de a marca! Poate să tragă, să pasese, e bun cu ambele picioare... ar puţin din toate! Theo poate fi orice îşi doreşte să fie. Este un tânăr cu un potenţial imens, dar... pentru că mereu există un "dar" în cazul acestor jucători, trebuie să înveţe să joace în sistemul nostru şi să colaboreze cu ceilalţi jucători, să-şi adapteze jocul diferitelor scenarii şi situaţii.
Trebuie să crească în continuare şi ştie asta. Este un alt puşti bun care vrea să înveţe şi eu cred că Theo poate ajunte la nivelul la care îşi doreşte", spune James Collins, antrenorul lui Wolverhampton U23, pentru Birmingham Live. Jurnaliștii de la publicația anterior amintită i-au făcut deja un portret celui care ar putea debuta în curând în Premier League.
"A marcat doar două goluri în şapte meciuri jucate în Premier League 2, însă potenţialul său imens e ceea ce produce entuziasm. Are o abilitate unică de a schimba ritmul fără să realizezi şi o tehnică remarcabilă cu ambele picioare care te face să te întrebi care e piciorul său de bază", scriu ziariștii britanici.
Corbeanu are deja 13 meciuri jucate pentru naționalele U17 și U16 ale României, pentru care a marcat două goluri. Celălalt puști român care surprinde în Anglia este Cătălin Cîrjan, jucător al "tunarilor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55