Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp și-a motivat "explozia" de la finalul meciului cu Manchester City, pierdut de Liverpool cu 4-0

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/07/2020 la 19:04 GMT+3

Jurgen Klopp a fost un pachet de nervi la flash interviul de după înfrângerea cu Manchester City. Proaspăt devenită campioană a Angliei, Liverpool a fost învinsă clar de "cetățeni", scor 4-0, iar tehnicianul german s-a dovedit extrem de irascibil.

Jurgen Klopp va fi managerul lui Liverpool până în 2024

Credit imagine: SID

Săptămâna trecută, după Chelsea - City 2-1, Liverpool a declanșat fiesta, câștigând titlul în Anglia după 30 de ani. Cu siguranță, jucătorii au celebrat acest succes, iar forma arătată la partida contra trupei lui Guardiola a lăsat de dorit.
Klopp și-ar fi dorit ca formația sa, care a primit la începutul meciului și "garda de onoare" din partea rivalei, să arate altfel, astfel că la final a fost extrem de sensibil la întrebările jurnalistului de la Sky Sports.
La conferința de presă de astăzi, premergătoare duelului cu Aston Villa (duminică, 18:15), Jurgen Klopp a oferit o nouă declarație, în care a explicat de ce a reacționat dur la interviul de la finalul partidei cu Manchester City.
Managerul "cormoranilor" a dat vina pe timpul scurt dintre fluierul de final și startul interviului, care uneori poate duce la astfel de ieșiri nervoase:
"Nu am avut o stare bună la finalul meciului. Aceasta nu s-a îmbunătățit nici când am mers la culcare și nici măcar când m-am trezit în această dimineață. Abia când am ajuns la Melwood (n.r. - baza de pregătire a lui Liverpool) am început să mă simt mai bine. De ce? Pentru că s-au schimbat lucrurile. Se întâmplă să pierzi un meci. Niciodată nu îți convine acest lucru, dar astăzi am avut mai mult timp să reflectăm asupra situației. Problema cu flash interviurile este că încep la foarte scurt timp după finalul meciului. City a fost mai bună decât noi în momentele cheie, iar așa am pierdut partida.", a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă.

Klopp, un car de nervi după Manchester City - Liverpool 4-0

"Mă întrebi dacă am avut ocazii? De ce mă întrebi așa ceva? Au fost momente. Dar tu te-ai uitat calm la meci, din tribune, de ce mă întrebi pe mine asta? Au fost situații în care puteam să înscriem, dar nu am făcut-o. Când în fotbal nu înscrii din ocaziile create, împotriva unei echipe ca Manchester City, lucrurile nu iau o turnură favorabilă. Dar suntem ok, am venit aici având o atitudine potrivită. Nu e ceea ce ne-am dorit, nu pentru asta am venit aici, dar sunt fericit pentru determinarea avută.", și-a început Klopp discursul de la finalul meciului cu Manchester City.
Apoi, în condițiile în care reporterul a continuat cu o întrebare legată de atitudinea avută de "cormorani", care au arătat în unele momente ca și cum ar fi deja în vacanță, Klopp a "explodat":
"Ce înseamnă asta? Nu înțeleg engleza. Ce înseamnă asta? Dacă vrei să duci discuția în direcția asta, că nu am venit aici concentrați pe meci, fă-o! Mă întrebi același lucru. Ți-am răspuns deja că mi-a plăcut atitudinea băieților, iar tu mă întrebi din nou, dar altfel formulat. Persiști pe acest subiect.", a "tunat" Klopp.
Liverpool are ocazia să își ia revanșa pentru eșecul usturător de pe Etihad duminică, atunci când pe Anfield sosește codașa Aston Villa. Duelul va fi în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player, de la ora 18:15.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo