Din momentul în care a ajuns la Napoli, în 2014, uriașul jucător senegalez a impresionat prin forța sa, devenind unul dintre cei mai căutați fundași la ora actuală. Cele mai multe oferte au venit din Premier League, însă fără ca vreuna să se materializeze. Lucrurile s-ar putea schimba în această vară, în cazul în care șeicii lui City și președintele lui Napoli se vor înțelege din perspectiva sumei de transfer.
Chelsea și Manchester United sunt celelalte două echipe din Anglia care și-ar fi dorit să-l aducă în linia defensivă pe Koulibaly. Totuși, conducerea italienilor nu a fost mulțumită de ofertă, deși atingea cote uriașe - 80 milioane de euro.
După încercările ratate ale lui Chelsea și United, France Football anunță că Manchester City s-ar fi înțeles cu Koulibaly, urmând să înceapă negocierile cu trupa din Serie A.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 18 ORE

Koulibaly s-a înțeles cu Manchester City, din perspectiva salariului

Publicația franceză susține că Txiki Begiristain, directorul tehnic al "cetățenilor", a ajuns la un numitor comun cu reprezentanții fundașului, în contextul salariului. Prin urmare, viitorul lui Koulibaly depinde numai de oferta lui City și decizia lui De Laurentiis.
Cel mai probabil, board-ul de pe Etihad așteaptă să rezolve super-transferul lui Messi, apoi va hotărî dacă este timpul să meargă și după Koulibaly. Cert este că Guardiola a suferit în ultimul sezon în zona centrală a defensivei, iar internaționalul senegalez cu siguranță i-ar rezolva problemele.
Koulibaly a fost cumpărat de Napoli de la Genk în urmă cu 6 ani, după ce italienii au plătit numai 7,75 milioane de euro. Un chilipir, ținând cont că valoarea sa pe piață depășește pragul de 60 milioane de euro, la ora actuală.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31