Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Koulibaly s-a înțeles cu un gigant din Premier League! Unde poate ajunge starul lui Napoli

Cosmin Cioboata

Publicat 31/08/2020 la 20:50 GMT+3

Kalidou Koulibaly, fundașul lui Napoli, s-a înțeles cu Manchester City, potrivit France Football. Acum mai rămâne doar ca vicecampioana din Premier League să achite suma de transfer cerută de președintele italienilor, Aurelio De Laurentiis.

Kalidou Koulibaly Napoli Verona 2018

Credit imagine: Getty Images

Din momentul în care a ajuns la Napoli, în 2014, uriașul jucător senegalez a impresionat prin forța sa, devenind unul dintre cei mai căutați fundași la ora actuală. Cele mai multe oferte au venit din Premier League, însă fără ca vreuna să se materializeze. Lucrurile s-ar putea schimba în această vară, în cazul în care șeicii lui City și președintele lui Napoli se vor înțelege din perspectiva sumei de transfer.
Chelsea și Manchester United sunt celelalte două echipe din Anglia care și-ar fi dorit să-l aducă în linia defensivă pe Koulibaly. Totuși, conducerea italienilor nu a fost mulțumită de ofertă, deși atingea cote uriașe - 80 milioane de euro.
După încercările ratate ale lui Chelsea și United, France Football anunță că Manchester City s-ar fi înțeles cu Koulibaly, urmând să înceapă negocierile cu trupa din Serie A.

Koulibaly s-a înțeles cu Manchester City, din perspectiva salariului

Publicația franceză susține că Txiki Begiristain, directorul tehnic al "cetățenilor", a ajuns la un numitor comun cu reprezentanții fundașului, în contextul salariului. Prin urmare, viitorul lui Koulibaly depinde numai de oferta lui City și decizia lui De Laurentiis.
Cel mai probabil, board-ul de pe Etihad așteaptă să rezolve super-transferul lui Messi, apoi va hotărî dacă este timpul să meargă și după Koulibaly. Cert este că Guardiola a suferit în ultimul sezon în zona centrală a defensivei, iar internaționalul senegalez cu siguranță i-ar rezolva problemele.
Koulibaly a fost cumpărat de Napoli de la Genk în urmă cu 6 ani, după ce italienii au plătit numai 7,75 milioane de euro. Un chilipir, ținând cont că valoarea sa pe piață depășește pragul de 60 milioane de euro, la ora actuală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo