Spre dezamăgirea suporterilor Barcei, Messi se află foarte aproape de un transfer la Manchester City, formația pregătită de Pep Guardiola, fostul său tehnician din perioada glorioasă 2008-2012. Nimeni nu se gândea la plecarea lui Messi de pe Camp Nou la ultima partidă disputată cu suporteri în tribune, motiv pentru care fanii blaugrana n-au avut oportunitatea să-i ofere lui Messi un meci de retragere așa cum merita.
Cum lista posibilităților a devenit practic inexistentă, fanii catalani au decis să-i creeze lui Messi un meci de retragere virtual, format din clipe superbe trăite de argentinian pe Camp Nou.
În videoclipul respectiv sunt surprinse secvențe din sezoanele 2014/2015 și 2018/2019, în care Messi și coechipierii săi sărbătoresc pe un stadion arhiplin cucerirea trofeului UEFA Champions League, respectiv titlul în La Liga. Publicația Sport.es a numit gestul fanilor drept "un meci de retragere ideal".
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
La final, Messi ține un discurs emoționant, în care își exprimă încă o dată dragostea pentru clubul unde a petrecut întreaga sa carieră profesionistă.
Mai jos, videoclipul emoționant cu Messi:
Sursa: FCBW_A7

Viitorul lui Messi la Barcelona se va decide miercuri

Miercuri va avea loc o întâlnire extrem de importantă pentru viitorul lui Lionel Messi: tatăl și agentul său, Jorge, va sta la masă cu președintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.
Tatăl lui Lionel Messi, Jorge, cel care este și agentul său, va călători la Barcelona din Rosario pentru a sta de vorbă cu președintele clubului, Josep Maria Bartomeu. Messi a anunțat clubul săptămâna trecută că nu mai dorește să continue pe Camp Nou, iar de atunci a început un ”mini-război” între Bartomeu și Messi.
Argentinianul nu s-a prezentat ieri la testele pentru COVID-19 și a transmis conducerii că nu se mai consideră un jucător al Barcelonei. O asemenea mișcare forțată nu era așteptată de club, fără ca măcar avocații lui Messi să anunțe dinainte. Cu toate acestea discuțiile cu Messi și tatăl său nu au fost întrerupte.
Cei de la club știu că Jorge Messi va sosi în Barcelona și își doresc o întâlnire cu el. Marca informează că ședința va avea loc miercuri. Jorge dorește o despărțire pe cale amiablă, la fel ca fiul său, din respect pentru club și suporteri. Tocmai de aceea există speranță din tabăra lui Messi că se va putea ajunge la un acord cu conducerea Barcelonei.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59