Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii Barcelonei i-au pregătit un videoclip emoționant lui Messi: "Meciul de retragere ideal"

Cosmin Cioboata

Actualizat 31/08/2020 la 17:23 GMT+3

Aventura lui Lionel Messi la Barcelona se apropie de final. Vestea că starul argentinian le-a trimis un fax oficialilor de pe Camp Nou i-a lovit puternic pe fanii catalani, care își închipuiau că eroul lor va rămâne "acasă" până la apusul carierei.

Lionel Messi, aproape de despărțirea de Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Spre dezamăgirea suporterilor Barcei, Messi se află foarte aproape de un transfer la Manchester City, formația pregătită de Pep Guardiola, fostul său tehnician din perioada glorioasă 2008-2012. Nimeni nu se gândea la plecarea lui Messi de pe Camp Nou la ultima partidă disputată cu suporteri în tribune, motiv pentru care fanii blaugrana n-au avut oportunitatea să-i ofere lui Messi un meci de retragere așa cum merita.
Cum lista posibilităților a devenit practic inexistentă, fanii catalani au decis să-i creeze lui Messi un meci de retragere virtual, format din clipe superbe trăite de argentinian pe Camp Nou.
În videoclipul respectiv sunt surprinse secvențe din sezoanele 2014/2015 și 2018/2019, în care Messi și coechipierii săi sărbătoresc pe un stadion arhiplin cucerirea trofeului UEFA Champions League, respectiv titlul în La Liga. Publicația Sport.es a numit gestul fanilor drept "un meci de retragere ideal".
La final, Messi ține un discurs emoționant, în care își exprimă încă o dată dragostea pentru clubul unde a petrecut întreaga sa carieră profesionistă.
Mai jos, videoclipul emoționant cu Messi:
Sursa: FCBW_A7

Viitorul lui Messi la Barcelona se va decide miercuri

Miercuri va avea loc o întâlnire extrem de importantă pentru viitorul lui Lionel Messi: tatăl și agentul său, Jorge, va sta la masă cu președintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.
Tatăl lui Lionel Messi, Jorge, cel care este și agentul său, va călători la Barcelona din Rosario pentru a sta de vorbă cu președintele clubului, Josep Maria Bartomeu. Messi a anunțat clubul săptămâna trecută că nu mai dorește să continue pe Camp Nou, iar de atunci a început un ”mini-război” între Bartomeu și Messi.
Argentinianul nu s-a prezentat ieri la testele pentru COVID-19 și a transmis conducerii că nu se mai consideră un jucător al Barcelonei. O asemenea mișcare forțată nu era așteptată de club, fără ca măcar avocații lui Messi să anunțe dinainte. Cu toate acestea discuțiile cu Messi și tatăl său nu au fost întrerupte.
Cei de la club știu că Jorge Messi va sosi în Barcelona și își doresc o întâlnire cu el. Marca informează că ședința va avea loc miercuri. Jorge dorește o despărțire pe cale amiablă, la fel ca fiul său, din respect pentru club și suporteri. Tocmai de aceea există speranță din tabăra lui Messi că se va putea ajunge la un acord cu conducerea Barcelonei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo