Kepa i-a pus pe tavă golul doi lui Mane în disputa de aseară, cifrele sale la Chelsea fiind extrem de slabe. "Albaștrii" au cheltuit 72 de milioane de lire în 2018, cu transferul său, fiind cel mai scump portar din lume și cea mai costisitoare achiziție făcută vreodată de Chelsea, în toată istoria sa.
Ibericul a luat gol în 11 din ultimele 16 șuturi spre poartă și e portarul din Premier League care a luat cele mai multe goluri din afara careului în sezonul trecut.
Chris Sutton știe foarte bine cum e să fii privit cu speranțe la venirea pe Stamford Bridge, pentru ca apoi să dezamăgești. Acum 21 de ani, Chelsea plătea 10 milioane de lire lui Blackburn pentru transferul său, dar atacantul a marcat un singur gol pentru club, în 28 de apariții. Deși la fost echipă fusese o "mașină de goluri" și toți îl vedeau unul dintre cei mai buni atacanți englezi. Gafele lui Arrizabalaga îl transformă însă pe spaniol într-un adevărat "flop", făcând să eclipseze lipsa de performanță a altor jucători aduși de gruparea din capitala Angliei în istoria recentă: Sutton, Fernando Torres sau Shevchenko.
Premier League
Lampard, dezamăgit de arbitraj după înfrângerea de pe Anfield! Echipa sa, în pericol de retrogradare
25/04/2022 LA 10:11
"Kepa e cea mai mare țeapă luată de Chelsea de la transferul meu până în prezent. Am ajuns pe Stamford Bridge în 1999, pentru 10 milioane de lire. Nu am reușit să mă impun și un an mai tâzriu m-au vândut la Celtic. Se întâmplă. Câteodată, tot ce trebuie să faci e să ții capul sus și să încerci să mergi mai departe. Au mai fost și alte mutări ratate, Torres, Shevchenko. Dar Kepa ne bate pe toți la acest capitol, fără îndoială", a spus Sutton pentru Daily Mail.

Transferul lui Kepa de la Chelsea, singura variantă

Viitorul lui Kepa pare stabilit. Încă dinaintea sezonului se vorbea despre iminenta aducere a lui Edouard Mendy, de la Rennes, iar eroarea uriașă de aseară nu face decât să intensifice negocierile dintre părți. Sutton e de părere că portarul spaniol își va lua revanșa odată plecat de pe Stamford Bridge, el având calități reale să devină un fotbalist de top. De altfel, și Sutton s-a răzbunat pentru perioada neagră de la Chelsea. Ajuns la Celtic, fostul mare vârf a înscris 63 de goluri în 130 de partide.
"În fotbal, ai mereu șansa să te reabilitezi. Eu am făcut-o la Celtic, Kepa probabil că va avea ocazia să arate că are calități în altă parte. Chelsea nu e genul de club care să zică: "Asta este, nicio problemă, încercăm la anul". Lampard știe cât de mari sunt așteptările, mai ales după ce s-a investit atât", a mai spus Sutton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Wayne Rooney și Patrick Vieira au fost incluși în Premier League Hall of Fame
23/03/2022 LA 15:02
Premier League
Lampard, celebrare inedită. Managerul lui Everton a declarat că și-a rupt mâna după golul lui Iwobi
18/03/2022 LA 09:10