Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe, impresionat de Liverpool și de stilul lui Jurgen Klopp. Ce a spus în ultimul interviu

Cosmin Cioboata

Publicat 27/05/2020 la 09:24 GMT+3

Kylian Mbappe s-a arătat impresionat de calitățile tactice ale lui Jurgen Klopp, care a transformat-o pe Liverpool într-o "mașinărie de fotbal".

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Posibilul transfer al lui Mbappe pe Anfield reprezintă unul dintre principalele subiecte ale fotbalului din prezent, iar ultimul interviu oferit de atacantul lui PSG, campion mondial cu Franța în 2018, cu siguranță îi oferă un motiv de bucurie lui Klopp.
Mbappe le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Mirror admirația sa pentru Liverpool, liderul autoritar din Premier League:
Liverpool a fost o adevărată mașinărie de fotbal în sezonul actual din Premier League. Au făcut să pară că este ușor să câștige, însă astfel de performanțe nu apar de nicăieri. Au ajuns atât de puternici datorită muncii depuse și, bineînțeles, datorită unui manager extrem de bun. | Kylian Mbappe

De ce ar vrea PSG să-l vândă pe Mbappe la Liverpool

Cei de la PSG vor să-l păstreze pe vârf și sunt gata să-i ofere un nou contract cu un salariu de 2 ori mai mare decât actualul. Însă campionul mondial din 2018 nu are de gând să accepte oferta campioanei Franței. Real a fost aproape să se înțeleagă cu PSG, dar din câte se pare strategia lui Perez acum e alta. Vrea să îl aducă gratis pe francez și e dispus să aștepte până în 2022, când îi expiră înțelegerea cu formația din Hexagon.
Anul nu e întâmplător, atunci urmând a fi gata noul Santiago Bernabeu, în care se investesc 500 de milioane de euro. Ca atare, Perez visează să îl prezinte pe Mbappe la inaugurarea noii arene.
Cei de la PSG cereau 350 de milioane de euro pentru Mbappe înainte de pandemia de COVID-19, dar Real pare în acest moment dispusă să aștepte să îi expire contractul, oficialii blanco fiind convinși că au făcut destul pentru ca atacantul să nu semneze prelungirea sau să aleagă alt club.
Speriați că ar putea să îl piardă gratis pe Mbappe, oficialii lui PSG sunt dispuși să înceapă negocierile, iar ideal ar fi ca vârful să nu ajungă la Real, după șicanele făcute în ultima perioadă. Ca atare, șefii francezilor ar fi într-o oarecare măsură mulțumiți ca atacantul să ajungă pe Anfield, în condițiile în care de o prelungire a contractului nu poate fi vorba.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo