Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lampard, sprijin necondiționat din partea fanilor lui Chelsea! Gestul impresionant al suporterilor

Nicu Savin

Publicat 07/01/2021 la 16:36 GMT+2

Chelsea traversează o perioadă foarte dificilă, iar presa din Albion a scris că postul lui Frank Lampard ar putea fi în pericol. Cu toate astea, tânărul tehnician se bucură de un sprijin total din partea fanilor echipei, care au recurs la un gest inedit pentru a-și arăta atașamentul față de manager.

Frank Lampard, managerul lui Chelsea

Credit imagine: Reuters

Chelsea a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 6 runde din Premier League, iar scaunul lui Frank Lampard începe să se clatine. Chiar dacă oficialii echipei de pe Stamford Bridge au declarat că nu se pune deocamdată problema unei demiteri a tehnicianului, este arhicunoscut faptul că răbdarea lui Roman Abramovich este foarte fragilă, magnatul rus având o istorie consistentă în a da antrenori afară atunci când lucrurile nu au funcționat.
Totuși, cu Frank Lampard lucrurile nu vor fi atât de simple, deoarece actualul manager este o legendă a clubului, care se bucură de sprijinul total al suporterilor. Aceștia nu au uitat performanțele extraordinare realizate de Lampard ca jucător și sunt dispuși să meargă pe mâna lui și în calitate de antrenor.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Gest superb al fanilor lui Chelsea, pentru a-și arăta susținerea față de Lampard

Pe fondul zvonurilor că Lampard ar putea fi demis, iar în locul său ar urma să ajungă Thomas Tuchel, fanii "albaștrilor" au ținut să arate că sunt alături de actualul antrenor indiferent de circumstanțe. Aceștia au adunat peste 1000 de £, bani pe care i-au folosit pentru creearea unui banner imens, pe care scrie "In Frank we trust". Acest banner urmează să fie afișat pe Stamford Bridge, pentru ca tehnicianul să simtă că este susținut în totalitate de către suporteri.
"Frank Lampard are sprijinul adevăraților suporteri ai lui Chelsea din întreaga lume și vrem să-i arătăm arătăm acest fapt prin crearea acestui banner mare de 15 metri, care va fi plasat pe Stamford Bridge. Suntem în discuții cu clubul și sperăm că vom putea afișa acest banner la meciul din FA Cup de duminică, împotriva lui Morecambe, dar în prezent nimic nu este 100%.", s-a specificat în comunicatul grupului de suporteri care a avut această inițiativă.
Frank Lampard was loved by Chelsea fans.
Fanii echipei au fost foarte receptivi la această acțiune, deoarece aceștia au strâns o sumă mult mai mare (1455 de £) decât cea necesară (1000 de £), astfel că inițiatorii proiectului au fost nevoiți să facă apel ca donațiile să fie oprite: "Membrii grupului au strâns deja cea mai mare parte a banilor, în total 890 £, și aveam nevoie doar de restul de 110 £ pentru a acoperi costul. Suma a fost deja depășită, deci vă rugăm să nu mai donați. Vor fi și alte oportunități pentru a vă implica în viitor. Orice ban suplimentar va fi donat către organizații caritabile."
După meciul din Cupa Angliei contra celor de la Morecambe (Liga a 4-a din Anglia), pentru Chelsea urmează 2 meciuri în deplasare în Premier League: cu Fulham (15 ianuarie) și Leicester (19 ianuarie). În cazul unor victorii în aceste partide, apele se vor limpezi pe Stamford Bridge, însă dacă rezultatele negative vor continua, soarta lui Lampard ar putea fi pecetluită.
Meciul Chelsea-Morecambe va fi duminică, în direct pe Eurosport Player, cu începe de la ora 15:30.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo