Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool va trebui sa facă ceva ce nicio echipă nu a reușit în 100 ani pentru a-și apăra titlul

Ion Alexandru

Actualizat 02/11/2020 la 16:01 GMT+2

Liverpool este liderul Premier League cu cel mai bun atac, dar, surprinzător, și cu cea mai slabă defensivă din prima ligă engleză.

Jürgen Klopp a readus-o pe Liverpool pe primul loc în Premier League

Credit imagine: SID

Articol scris de Alex Ivan
Liverpool va trebui să facă ceva ce nicio echipă nu a reușit timp de aproape un secol a se impune pentru a doua oară consecutiv în Premier League.
Cormoranii au pus capăt unei așteptări de 30 de ani pentru un trofeu de campioană într-o manieră categorică stagiunea precedentă, dar în acest sezon defensiva a gafat în partide consecutive și accidentările pun în pericol speranțele fanilor pentru un nou titlu.
Jurgen Klopp are, surprizător, cea mai slabă defensivă din tot campionatul. E adevărat că aproape jumătate din golurile primite sunt după eșecul cu 2-7 de la Birmingham cu Aston Villa.
Pablo Fornals a adus-o pe West Ham în avantaj în minutul 10 pe Anfield sâmbătă seara după un cadou de Gamez. A fost al 15-lea gol pe care Liverpool l-a încasat, în al șaptelea meci de campionat.
Diogo Jota a adus victoria lui Liverpool cu gol în minutul 85 al disputei cu West Ham United

Liverpool, în luptă cu istoria

Sky Sports a scos de la naftalină o statistică îngrijorătoare pentru fanii formației de pe Anfield. Nicio echipă nu a reușit să devină campioană a Angliei după ce a încasat atât de multe goluri în primele șapte jocuri, de la Sheffield Wednesday în 1928-29.
Din punct de vedere defensiv, Liverpool a avut evident mai multe probleme decât în ultimele sezoane. Pierderea talismanului Virgil van Dijk, din cauza unei accidentări serioase la genunchi și problemele portarului titular Alisson au fost completate de indisponibilitațile lui Joel Matip și Fabinho.
picture

Probleme uriașe pentru Liverpool! Van Dijk, OUT din derby-ul cu Everton, după o intrare criminală

Fostul fundaș al "cormoranilor", Jamie Carragher, a declarat pentru Sky Sports: “Observați postul de portar – au făcute modificări și acolo, cu Adrian intrând în echipă. Nu a fost o greșeală din partea lui Alisson (la golul lui Fornals), dar nu a fost nici cea mai bună execuție din partea celor de la West Ham. În ceea ce privește defensiva dar și evoluțiile portarului, Liverpool va spera să fie mult mai puternică pe măsura ce sezonul avansează”.
După ce au fost conduși de către West Ham, cei de la Liverpool au egalat din penalty prin Mo Salah cu puțin înainte de pauză.
Apoi, Diogo Jota i-a adus pe campioni în avantaj cu 5 minute înainte de final, s-a terminat 2-1 și Liverpool a depășit-o pe Everton în fruntea clasamentului. Echipa lui Ancelotti a pierdut cu același scor la Newcastle.
picture

Liverpool - West Ham 2-1 | Rezumatul partidei câștigată de campioni pe Anfield

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo