Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Mourinho după demiterea lui Frank Lampard: ”Asta este brutalitatea fotbalului!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/01/2021 la 14:12 GMT+2

Demiterea lui Frank Lampard de la Chelsea demonstrează brutalitatea fotbalului, consideră managerul lui Tottenham, Jose Mournho.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

”Nu cred că Frank vrea să vorbească cu mine sau cu altcineva în afară de cercul său de apropiați, format din prieteni și familie”, a declarat Mourinho.
”Dar sunt mereu trist când un coleg își pierde locul de muncă. Iar Frank nu este doar un coleg - este o persoană importantă în cariera mea - așa că îmi pare rău că a fost dat afară. Dar asta este brutalitatea din fotbal, mai ales fotbalul modern, când devii manager știi că mai devreme sau mai târziu ți se va întâmpla și asta”, a adăugat portughezul.

Frank Lampard, demis de la Chelsea

Lampard a avut peste 300 de milioane de lire doar în 2020 pentru a reconstrui Chelsea. S-au făcut transferuri impresionante și mulți specialiști anticipau că "albaștrii" se vor bate la titlu. Chiar mult timp au dat senzația că o pot face, dar de două luni echipa a intrat într-o criză fără precedent (4 victoii în ultimele 11 meciuri, în toate competițiile, două dintre ele cu modestele Morecambe și Luton).
Ca atare, Abramovich a cochetat de ceva timp cu ideea înlăturării staffului tehnic, dar abia ieri s-a ajuns la un acord de încetare a contractului cu Lampard și colaboratorii săi.
În vârstă de 42 de ani, Frank Lampard a fost numit antrenor la Chelsea la începutul lunii iulie 2019, în locul italianului Maurizio Sarri. Cu el pe bancă, echipa londoneză a terminat campioantul trecut pe locul 4 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United de pe locul 3, şi după campiona Liverpool şi Manchester City. În acest sezon, Chelsea acuopă actualmente locul 9, cu 29 de puncte din 19 meciuri, la patru puncte de Tottenham, de pe locul 5, de UEFA Europa League, şi la cinci puncte de Liverpool, de pe locul 4, de UEFA Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo