Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta insistă să-și impună punctul de vedere în disputa cu Ozil: "Am făcut tot posibilul"

Irina Aldea

Publicat 31/10/2020 la 10:56 GMT+2

Mesut Ozil a ieșit de mult din planurile lui Mikel Arteta, însă tehnicianul "tunarilor" spune că a făcut tot posibilul pentru ca germanul să se impună la echipă.

Mesut Ozil

Credit imagine: Getty Images

Legătura dintre Ozil și Arteta a fost complet decimată. Fostul campion mondial, care câștigă lunar 350.000 de lire pe Emirates, nu a fost luat în calcul pentru noua stagiune din Premier League. Ozil n-a mai jucat pentru Arsenal de dinainte de pandemie și nu fusese trecut pe lista pentru sezonul din Europa League. În urmă cu 10 zile, Arteta a trimis lotul jucătorilor pe care se va baza în Premier League și germanul nu se află nici pe această listă.
Ozil nu a primit deloc bine vestea cu pricina, însă Arteta insistă și spune că a luat toate măsurile necesare pentru ca mijlocașul german să nu se simtă exclus și să se impună pe teren, doar că șansele pe care el le-a oferit nu au fost fructificate. Ozil, jucător care câștigă 350.000 de lire pe săptămână, a bifat ultimul meci pentru Arsenal în luna martie, înainte de pandemie.

Mikel Arteta, de neînduplecat! Ce spune despre situația lui Ozil la Arsenal

"Ceea ce vă pot spune eu este că am făcut tot posibilul, am încercat mereu să-i ofer cât mai multe șanse, atât cât am putut, iar din punctul meu de vedere, am fost răbdător, i-am oferit oportunități și am fost corect față de el. A fost un jucător foarte important în ultimele seazone și respect asta, dar eu sunt aici ca să iau decizii, cele mai bune decizii pentru club și pentru echipă, nu pentru un anume jucător", a spus Arteta pentru Sky Sports.
Mijlocașul german, campion mondial în 2014, a ajuns la Arsenal în 2013, după ce "tunarii" le-au plătit 47 milioane de euro celor de la Real Madrid. Cotat la 9 milioane de euro în prezent, potrivit transfermarkt.com, Ozil a cucerit 4 trofee alături de Arsenal (3 Cupe și o Supercupă a Angliei), reușind să ajungă și într-o finală de UEFA Europa League, în sezonul 2018/2019.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo