Paul Pogba mai are contract cu Manchester United doar până în 2022 și până acum nu s-a ajuns la o înțelegere privind o eventuală prelungire. În acest sezon, francezul a oscilat evoluțiile foarte bune cu perioade mediocre, fiind lăsat în multe partide de Ole Gunnar Solskjaer pe banca "diavolilor".
Înformații despre o eventuală despărțire a lui Pogba de Man United au apărut încă de acum câteva luni, agentul acestuia făcând câteva declarații sugestive cu privire la acest lucru.
Acum, celebrul Mino Raiola a vorbit din nou despre viitorul mijlocașului de 28 de ani, spunând că rămânerea sa la United depinde în mare măsură de ce își dorește clubul de pe Old Trafford.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
"Viitorul lui Pogba? Cel mai important lucru acum este să știm ce își dorește Man United, ce proiect propun. El este interesat de un singur lucru: câștigarea Ligii Campionilor și a titlurilor. Vom vedea unde este posibil acest lucru, la United sau la alte cluburi.", a declarat Mino Raiola pentru Sky Sports Italia.

Paul Pogba ar putea ajunge la Real Madrid

În urmă cu mai multă vreme, Pogba a mărturisit că idolul său a fost Zinedine Zidane și că a fi antrenat de acesta este unul dintre visele sale. Astfel, au apărut încă de acum câteva luni speculații despre o eventuală mutare a francezului pe Santiago Bernabeu, dacă Zidane va continua la cârma madrilenilor.
Întrebat despre această posibilitate, Mino Raiola a spus că orice este posibil și agentul italian chiar a lansat o ipoteză extrem de interesantă, un schimb stelar între Man United și Real Madrid.
"Pogba la Real Madrid? Este dificil, dar nimic nu este imposibil. Ce se întâmplă dacă Real oferă un schimb Hazard-Pogba? Este doar un exemplu, dar dacă tuturor părților le place, de ce nu? A juca pentru Real a fost întotdeauna o variantă foarte atractivă pentru Pogba, mai ales datorită idolului său Zidane.", a menționat Raiola.
Manchester United trebuie să ia cât mai repede o decizie în privința lui Pogba. În cazul în care francezul nu-și va prelungi contractul cu actuala echipă, acesta ar putea pleca gratis în vara lui 2022, lucru care ar însemna o gaură imensă în bugetul clubului de pe Old Trafford, care i-a plătit lui Juventus peste 100 de milioane de € în schimbul său, în 2016.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55