Jose Mourinho s-a despărțit luni de Tottenham. Managerul lusitan a fost dat afară de președintele Daniel Levy, după ce ar fi refuzat să scoată echipa la antrenament, în semn de protest față de anunțul că Spurs va participa în Super Ligă (răsturnat aseară)
În orice caz, principala cauză a demiterii lui Mourinho rămâne parcursul slab al echipei în actualul sezon. Londonezii au mari emoții în privința ocupării unui de Champions League și mai puteau câștiga un singur trofeu în stagiunea curentă: Cupa Ligii.
Mourinho și-a făcut bagajele, pus pe glume, și și-a asigurat o sumă uriașă în urma rezilierii unilaterale a contractului: 30 de milioane de lire.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 9 ORE

Mourinho, în vizorul lui Celtic după despărțirea de Tottenham

La numai 3 zile după anunțul despărții de Spurs, în presa din Anglia a apărut o veste răsunătoare. Mourinho se află pe lista lui Celtic, aflată în căutarea unui nou manager care poate să readucă echipa în prim-plan-ul fotbalului din Scoția.
"Alb-verzii" au pierdut lupta pentru titlu cu Rangers, iar în urmă cu două luni s-au despărțit de Neil Lennon. În prezent, Celtic este condusă de interimarul John Kennedy, iar oficialii scoțieni vor să aducă un tehnician cu nume pentru sezonul viitor.
Potrivit jurnaliștilor britanici, în cursa pentru postul de manager al lui Celtic se află și Eddie Howe, ultima oară pe banca lui Bournemouth, în perioada 2012-2020.

Mourinho, pregătit pentru o nouă aventură: "N-am nevoie de pauză!"

Ultima declarație făcută de Mourinho le dă speranțe uriașe fanilor lui Celtic. "The Special One" a anunțat că nu are nevoie de pauză și că este pregătit pentru o nouă aventură:
"Mă ştiţi bine. Nu voi spune nimic legat de Tottenham. Nu am nevoie de pauză sau să-mi încarc bateriile. Sunt non-stop implicat în fotbal.", a spus Jose Mourinho, pentru Sky Sports, după despărțirea de Tottenham.
În ciuda declarației lui Mourinho, Celtic va mai avea de depășit un obstacol uriaș în încercarea de a-l aduce pe portughez. Fostul manager al lui Spurs s-a obișnuit cu salarii astronomice, pe care numai cluburile de top din Europa le pot acoperi, la ora actuală. Așadar, Celtic va trebui să facă sacrificii foarte mari pentru a-i îndeplini lui Mourinho toate pretențiile financiare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/19/3117629.jpg
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31