Jose Mourinho și-a încheiat astăzi aventura la Tottenham. "The Special One" a fost demis de președintele Daniel Levy din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formația londoneză în actualul sezon.

Mourinho a glumit cu jurnaliștii la despărțirea de Tottenham

Mai mult, managerul lusitan ar fi refuzat să scoată echipa la antrenament în această dimineață, în semn de protest pentru înființarea Superii Ligii, în care ar urma să participe și Tottenham.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Mourinho a fost surprins părăsind pentru ultima oară baza de antrenament al lui Tottenham, apoi a oferit o ultimă reacție din postura de manager al clubului din nordul Londrei.
"The Special One" n-a vorbit despre situația sa, ci doar a glumit cu jurnaliștii englezi. Videoclipul a fost apoi postat de Mourinho pe contul de Instagram:
"N-am intimitate deloc (n.r. - referitor la jurnaliști). Până și prietenul meu Gary (n.r. - de la Sky Sports) mă deranjează. Asta e viața mea."

Mourinho, demis de la Tottenham! "The Special One" va încasa 30 de milioane de lire

Mourinho o lasă pe Tottenham pe locul 7, cu 10 înfrângeri în 32 de partide şi fără vreo perspectivă de Champions League pentru sezonul viitor. Formația londoneză a fost eliminată în optimile Europa League, după o dublă manșă dramatică împotriva lui Dinamo Zagreb.
Singurul trofeu pe care tehnicianul portughez mai putea să-l câștige în actuala stagiune era Cupa Ligii. Londonezii joacă finala cu Manchester City pe 25 aprilie, dar pe banca tehnică va sta Ryan Mason, fostul mijlocaș al lui Spurs, devenit antrenor al echipei U19.
Mourinho pleacă de la Tottenham fără vreun trofeu câștigat, dar cu buzunarele pline. Conform contractului, portughezul trebuie să încaseze 30 de milioane de lire de la Tottenham dacă nu îşi duce înţelgerea la bun sfârşit şi clubul decide să îl schimbe.
În total, din compensaţiile primite de la cluburile care au reziliat unilateral contractul, Mourinho a primit până în prezent 93,5 milioane de lire (peste 100 de milioane de euro).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52