Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, pus pe glume după ce a fost dat afară de la Tottenham: "Asta e viața mea!". Ce a postat

Cosmin Cioboata

Actualizat 19/04/2021 la 20:52 GMT+3

Jose Mourinho a fost demis de la Tottenham, după un parcurs modest în actualul sezon atât în Premier League, cât și în cupele europene.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho și-a încheiat astăzi aventura la Tottenham. "The Special One" a fost demis de președintele Daniel Levy din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formația londoneză în actualul sezon.

Mourinho a glumit cu jurnaliștii la despărțirea de Tottenham

Mai mult, managerul lusitan ar fi refuzat să scoată echipa la antrenament în această dimineață, în semn de protest pentru înființarea Superii Ligii, în care ar urma să participe și Tottenham.
Mourinho a fost surprins părăsind pentru ultima oară baza de antrenament al lui Tottenham, apoi a oferit o ultimă reacție din postura de manager al clubului din nordul Londrei.
"The Special One" n-a vorbit despre situația sa, ci doar a glumit cu jurnaliștii englezi. Videoclipul a fost apoi postat de Mourinho pe contul de Instagram:
"N-am intimitate deloc (n.r. - referitor la jurnaliști). Până și prietenul meu Gary (n.r. - de la Sky Sports) mă deranjează. Asta e viața mea."

Mourinho, demis de la Tottenham! "The Special One" va încasa 30 de milioane de lire

Mourinho o lasă pe Tottenham pe locul 7, cu 10 înfrângeri în 32 de partide şi fără vreo perspectivă de Champions League pentru sezonul viitor. Formația londoneză a fost eliminată în optimile Europa League, după o dublă manșă dramatică împotriva lui Dinamo Zagreb.
Singurul trofeu pe care tehnicianul portughez mai putea să-l câștige în actuala stagiune era Cupa Ligii. Londonezii joacă finala cu Manchester City pe 25 aprilie, dar pe banca tehnică va sta Ryan Mason, fostul mijlocaș al lui Spurs, devenit antrenor al echipei U19.
Mourinho pleacă de la Tottenham fără vreun trofeu câștigat, dar cu buzunarele pline. Conform contractului, portughezul trebuie să încaseze 30 de milioane de lire de la Tottenham dacă nu îşi duce înţelgerea la bun sfârşit şi clubul decide să îl schimbe.
În total, din compensaţiile primite de la cluburile care au reziliat unilateral contractul, Mourinho a primit până în prezent 93,5 milioane de lire (peste 100 de milioane de euro).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo