Leeds a reușit promovarea în prima ligă engleză după 16 ani și vrea să facă o figură frumoasă în următorul sezon. Pentru asta, Bielsa a realizat deja lista cu jucătorii doriți, iar internaționalul nostru se află în vârful ei.
"Leeds îl urmărește pe Nicolae Stanciu, mijlocașul Slaviei Praga cotat la 7 milioane de lire", au scris jurnaliștii britanici. Așadar, în cazul în care oficialii clubului din Premier League vor duce la bun sfârșit negocierile, Slavia ar urma să încaseze aceeași sumă pe care FCSB a primit-o în 2016, când a fost transferat la Anderlecht.
Pe lista de transferuri a lui Leeds se numără și Conor Gallagher, tânărul jucător al lui Chelsea.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 8 ORE
Stanciu a devenit campion cu Slavia Praga la finalul sezonului 2019/2020. De-a lungul carierei, mijlocașul de 27 de ani a cucerit 9 trofee, alături de FCSB, Anderlecht și Slavia Praga.

Nicolae Stanciu a reușit un super-gol în ultimul meci al Slaviei Praga

Nicolae Stanciu a înscris un gol rar pentru Slavia Praga în amicalul cu MOL Vidi. Reușita interanționalului român a devenit virală.
În vârstă de 27 de ani, Nicolae Stanciu, mijlocașul Slaviei Praga, continuă să atragă toate privirile în Cehia cu execuțiile sale de excepție. Mijlocașul român a înscris un gol superb în amicalul cu MOL Fehervar, scor 3-1. Ungurii de la MOL Fehervar au deschis scorul încă din minutul 9, din penalty, prin Zivzivadze, și au intrat în avantaj la pauză, însă bucuria lor nu a durat prea mult timp.
În repriza a doua a meciului, Nicolae Stanciu a readus-o pe Slavia Praga în joc. Mijlocașul român a înscris în minutul 48, un gol superb din afara careului, iar reacția celor prezenți la meci spune totul despre execuția internaționalului român. Pe rețelele de socializare, golul lui Stanciu s-a viralizat rapid. Pentru Slavia Praga au mai marcat Musa, în minutul 58, și Masopust, în minutul 63.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 8 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22