Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ox Chamberlain, spre o rivală a lui Liverpool pentru o sumă infimă

Cristian Mihală

Publicat 10/06/2022 la 12:06 GMT+3

Alex Oxlade-Chamberlain o va părăsi aproape sigur pe Liverpool în această vară. Fostul jucător al lui Arsenal se va întoarce la Londra, dar pentru a îmbrăca tricoul lui West Ham.

Alex Oxlade-Chamberlain (L) celebrates with Roberto Firmino after scoring for Liverpool against Chelsea.

Credit imagine: Getty Images

După ce Origi a plecat la Milan, Liverpool a anunţat ieri plecarea a alţi 3 fotbalişti care nu intrau în planurile lui Klopp şi care se aflau la final de contract.
Acum, "cormoranii" se pregătesc de cedarea altor fotbalişti: Mane va ajunge la Bayern, Minamino vrea şi el să plece, în speranţa că va evolua mai mult, dar cel mai aproape de un transfer în acest moment e Alex Oxlade-Chamberlain. Adus în 2017 de la Arsenal, pentru 38 de milioane de euro, mijlocaşul de 28 de ani nu a convins, fiind folosit şi destul de rar de Klopp. La asta au contribuit şi problemele medicale avute de Ox, dar în acest moment e clar că fotbalistul nu mai e o soluţie pentru Liverpool.
În contextul în care mai are contract doar până în vara viitoare cu gruparea de pe Anfield, oficialii nu au pretenţii exagerate, cerând 10 milioane de lire în schimbul său. West Ham a intrat deja pe fir, Moyes considerându-l un fotbalist care îşi poate relansa cariera, după modelul Lingard, care a impresionat cât timp a fost împrumutat la "ciocănari".

Noi contracte pentru Joe Gomez şi Naby Keita

Dacă Ox Chamberlain va pleca aproape sigur în această vară, un alt fotbalist care voia să dea curs unei alte provocări, Joe Gomez, ar putea fi păstrat.
Englezul de 25 de ani, care a prins doar 8 meciuri în Premier League în ultimul sezon, a primit o propunere de prelungire a contractului. La fel se întâmplă şi în cazul lui Naby Keita, şi el intrat în ultimul an de contract, cu menţiunea că fotbalistul din Guinea este un jucător pe care Klopp mizează în mod constant.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo