După ce Origi a plecat la Milan, Liverpool a anunţat ieri plecarea a alţi 3 fotbalişti care nu intrau în planurile lui Klopp şi care se aflau la final de contract.
Acum, "cormoranii" se pregătesc de cedarea altor fotbalişti: Mane va ajunge la Bayern, Minamino vrea şi el să plece, în speranţa că va evolua mai mult, dar cel mai aproape de un transfer în acest moment e Alex Oxlade-Chamberlain. Adus în 2017 de la Arsenal, pentru 38 de milioane de euro, mijlocaşul de 28 de ani nu a convins, fiind folosit şi destul de rar de Klopp. La asta au contribuit şi problemele medicale avute de Ox, dar în acest moment e clar că fotbalistul nu mai e o soluţie pentru Liverpool.
În contextul în care mai are contract doar până în vara viitoare cu gruparea de pe Anfield, oficialii nu au pretenţii exagerate, cerând 10 milioane de lire în schimbul său. West Ham a intrat deja pe fir, Moyes considerându-l un fotbalist care îşi poate relansa cariera, după modelul Lingard, care a impresionat cât timp a fost împrumutat la "ciocănari".
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03

Noi contracte pentru Joe Gomez şi Naby Keita

Dacă Ox Chamberlain va pleca aproape sigur în această vară, un alt fotbalist care voia să dea curs unei alte provocări, Joe Gomez, ar putea fi păstrat.
Englezul de 25 de ani, care a prins doar 8 meciuri în Premier League în ultimul sezon, a primit o propunere de prelungire a contractului. La fel se întâmplă şi în cazul lui Naby Keita, şi el intrat în ultimul an de contract, cu menţiunea că fotbalistul din Guinea este un jucător pe care Klopp mizează în mod constant.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
01/07/2022 LA 15:20