Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Seria de invincibilitate a lui Liverpool s-a oprit în această seară, pe terenul lui Watford

Cosmin Cioboata

Actualizat 29/02/2020 la 22:12 GMT+2

Seria de invincibilitate a lui Liverpool s-a oprit în această seară! Watford, penultima clasată din Premier League, a învins liderul cu 3-0, după 44 de meciuri consecutive în care trupa lui Klopp n-a cunoscut înfrângerea.

Jürgen Klopp (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Într-o seară în care jocul lui Liverpool n-a funcționat deloc, Watford s-a aflat într-o formă extraordinară. Deși a trebuit să se descurce fără piesa de bază din ofensivă, Gerard Deulofeu, din cauza unei accidentări teribile suferite de spaniol, penultima echipă clasată din Premier League a găsit de 3 ori drumul spre poarta lui Alisson.
La pauză tabela indica 0-0, dar lucrurile aveau să schimbe total în repriza secundă. Ismaila Sarr a reușit o "dublă" de senzație, într-un interval de numai 6 minute. Mai întâi, senegalezul a reluat din prejma porții o pasă trimisă de Doucoure, apoi a finalizat superb, cu o "scăriță" peste portar.
Troy Deeney a stabilit scorul final în minutul 72, cu un șut în vinclu, după o ieșire hazardată a lui Alisson.

Liverpool a ratat șansa să egaleze performanța lui Arsenal din 2004

A fost primul meci pierdut de Liverpool în campionat, după 44 de partide consecutive fără înfrângere. Ultima oară când trupa lui Klopp era învinsă în Premier League se întâmpla pe 3 ianuarie 2019, într-un derby cu Manchester City, scor 1-2, pe Etihad Stadium.
În același timp, a fost pentru prima oară când Liverpool încasează 3 goluri într-o deplasare din Premier League, după acea remiză spectaculoasă cu Arsenal, scor 3-3, din decembrie 2017.
Liverpool mai avea nevoie de 5 meciuri fără înfrângere pentru a egala performanța lui Arsenal din sezonul din 2004, când "tunarii" lui Arsene Wenger reușeau o serie fabuloasă de 49 de partide fără piardă în Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo