Ole Gunnar Solskjaer a lucrat cu internaționalul norvegian în perioada petrecută la Molde și a încercat să îl aducă pe Old Trafford înainte ca Haaland să treacă de la Salzburg la Borussia Dortmund la începutul lui 2020.
Real Madrid, Chelsea și Manchester United se află printre cluburile interesate de serviciile lui Haaland iar Solskjaer a recunoscut că încă vorbește regulat cu norvegianul de 20 de ani.
”Cred că atunci când ai antrenat fotbaliști, rămâi în legătură cu el”, a declarat Solskjaer.
Premier League
Lingard și-a regăsit forma excelentă, după ce a fost împrumutat de United. Ce a spus Solskjaer
ACUM 13 ORE
”Încă țin legătura cu Erling, este grozav să vezi ce jucător a devenit. Este jucătorul lui Dortmund și îi urez succes acolo. Vom vedea ce va fi apoi”, a completat norvegianul.

Haaland, o mașinărie de goluri

Haaland a marcat deja 92 de goluri în 137 de meciuri jucate până acum. În acest sezon, Haaland a înscris 27 de goluri în 25 de meciuri în toate competițiile. De asemenea, a marcat șase goluri în șapte meciuri pentru naționala Norvegiei.
Când a fost întrebat dacă interesul pentru Haaland simbolizează o schimbare a stilului de recrutare al clubului, Solskjaer a răspuns: ”În primul rând, nu pot să vorbesc prea multe despre Erling, este o lipsă de respect să spun mai multe”.
”Cine nu era interesat de el acum un an? Eu cred că am făcut recrutări bune până acum. Toate transferurile făcute au fost bune. Sunt mulțumit de modelul vostru”, a adăugat Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Prima ofertă oficială primită de Aguero! Un club de top i-a oferit un contract pe 2 ani
ACUM 13 ORE
Premier League
Motivul incredibil invocat de Solskjaer pentru rezultatele lui United de pe teren propriu
ACUM 14 ORE