"Nu este o încurajare, dar ne oferă o perspectivă, acum că acordul a fost găsit", a explicat tehnicianul german pentru postul Sky Sports, înainte de debutul meciului din etapa a 36-a din Premier League cu Wolverhampton, scor 2-2.
"Noi sperăm că lucrurile îşi vor urma cursul firesc de îndată ce vom putea funcţiona fără sancţiuni. Deci, este o veste bună", a adăugat el.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
GUARDIOLA A LUAT FOARTE PERSONAL CE A ZIS MOURINHO DUPĂ REAL-CITY. IRONIA CARE ARATĂ CÂT DE FRUSTRAT E PEP

Chelsea a anunțat că Todd Boehly e gata să ofere aproape 5 miliarde de € pentru a prelua clubul

Chelsea a anunţat o ofertă record făcută de un grup condus de Todd Boehly, coproprietar al echipei de baseball Los Angeles Dodgers, care va achiziţiona clubul englez pentru 4,25 miliarde lire sterline (4,97 miliarde euro).
"Vânzarea va fi finalizată la finele lunii mai sub rezerva obţinerii tuturor autorizaţiilor legale necesare", a precizat clubul într-un comunicat difuzat vineri seară.
În urma unui lung proces de licitaţie care a implicat mai multe grupuri, grupul reprezentat de Boehly şi de partenerii săi investitori au fost reţinuţi de banca new-yorkeză Raine Group, care supervizează vânzarea.
Acest grup este compus, în afara lui Boehly, de Mark Walter, coproprietar al lui Dodgers, din miliardarul elveţian Hansjoerg Wyss şi din societatea americană de investiţii Clearlake Capital.
"Clubul Chelsea poate confirma că termenii au fost acceptaţi pentru ca un nou grup de proprietari, conduşi de Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter şi Hansjoerg Wyss, să poată cumpăra clubul", se arată în comunicatul Chelsea FC.
Chelsea riscă intre în faliment dacă nu îşi va schimba proprietarul până la sfârşitul acestei luni, când va expira licenţa specială acordată de guvern, conform presei britanice.
Sursa: Agerpres
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42