Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel, încântat că Chelsea va avea un patron nou: "O veste bună"

Cristian Mihală

Publicat 07/05/2022 la 23:31 GMT+3

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Thomas Tuchel, a apreciat că acordul anunţat sâmbătă pentru vânzarea clubului Chelsea Londra "nu este o încurajare", dar oferă "o perspectivă" de revenire la normal pentru gruparea de pe Stamford Bridge, afectată de sancţiunile care l-au vizat pe proprietarul rus Roman Abramovich.

Thomas Tuchel reacts during the UEFA Champions League Quarter Final Leg One match between Chelsea FC and Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

"Nu este o încurajare, dar ne oferă o perspectivă, acum că acordul a fost găsit", a explicat tehnicianul german pentru postul Sky Sports, înainte de debutul meciului din etapa a 36-a din Premier League cu Wolverhampton, scor 2-2.
"Noi sperăm că lucrurile îşi vor urma cursul firesc de îndată ce vom putea funcţiona fără sancţiuni. Deci, este o veste bună", a adăugat el.
CITEȘTE ȘI:

Chelsea a anunțat că Todd Boehly e gata să ofere aproape 5 miliarde de € pentru a prelua clubul

Chelsea a anunţat o ofertă record făcută de un grup condus de Todd Boehly, coproprietar al echipei de baseball Los Angeles Dodgers, care va achiziţiona clubul englez pentru 4,25 miliarde lire sterline (4,97 miliarde euro).
"Vânzarea va fi finalizată la finele lunii mai sub rezerva obţinerii tuturor autorizaţiilor legale necesare", a precizat clubul într-un comunicat difuzat vineri seară.
În urma unui lung proces de licitaţie care a implicat mai multe grupuri, grupul reprezentat de Boehly şi de partenerii săi investitori au fost reţinuţi de banca new-yorkeză Raine Group, care supervizează vânzarea.
Acest grup este compus, în afara lui Boehly, de Mark Walter, coproprietar al lui Dodgers, din miliardarul elveţian Hansjoerg Wyss şi din societatea americană de investiţii Clearlake Capital.
"Clubul Chelsea poate confirma că termenii au fost acceptaţi pentru ca un nou grup de proprietari, conduşi de Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter şi Hansjoerg Wyss, să poată cumpăra clubul", se arată în comunicatul Chelsea FC.
Chelsea riscă intre în faliment dacă nu îşi va schimba proprietarul până la sfârşitul acestei luni, când va expira licenţa specială acordată de guvern, conform presei britanice.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo