Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel, pus sub presiune de un fost manager la Chelsea: "Nu văd o echipă mai bună în Premier League"

Nicu Savin

Actualizat 08/03/2021 la 15:01 GMT+2

Thomas Tuchel a preluat-o într-un moment greu pe Chelsea, dar începutul de mandat al germanului este unul foarte bun. Un fost antrenor al echipei de pe Stamford Bridge este de părere că germanul are cea mai bună echipă din Premier League, care se poate bate la titlu în sezonul viitor.

Thomas Tuchel, manager of Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a investit enorm înaintea acestui sezon și echipa avea pretenții de a se bate la titlu. Rezultatele însă au fost modeste, cel puțin până la venirea lui Tuchel pe banca tehnică, iar Chelsea este la 18 puncte în urma lui Manchester City.
E clar că obiectivul acestui sezon rămâne ocuparea unui loc de Champions League, dar așteptările vor fi mult mai mari în sezonul viitor. Avraam Grant, fost antrenor al londonezilor, consideră că lotul lui Chelsea este cel mai valoros din Premier League. Astfel Tuchel nu ar avea nicio scuză dacă nu ar reuși să se bată la campionat în stagiunea următoare.
"Au un portar foarte bun și au apărători buni. Antonio Rudiger, pentrumine, este unul dintre cei mai buni fundași din Premier League, dar au și mijlocași buni, N'GoloKante și alții. Au cheltuit o grămadă de bani. KaiHavertz este un mare talent, jucătorul de la Ajax (n.r. Ziyech) și Timo Werner la fel. Cei de acolo trebuie doar să-i unească, dar nu văd nicio altă echipă mai bună decât ei în acest moment.
Poate că în ceea ce privește atacul poți spune că Liverpool e mai bună pentru că îl au pe Mohamed Salah și pe alții. Dar dacă te uiți la mijlocul terenului și în apărare, Chelsea e cea mai bună.", a declarat Avraam Grant, citat de Football London.
Avram Grant, fostul antrenor al lui Chelsea

Avram Grant: "Manchester City nu are o echipă mai bună decât Chelsea"

Grant a mers mai departe și a făcut o comparație între Chelsea și Manchester City, echipa care domină autoritar clasamentul din Premier League și doar printr-o minune mai poate pierde titlul. Israelianul care a condus-o pe Chelsea în sezonul 2007-2008 crede că Manchester City nu e cu nimic mai presus decât Chelsea ca valoare a lotului, mai ales după plecarea lui David Silva.
"Nu cred că City, după plecarea lui David Silva, are o echipă mai bună decât altele. E o echipă bună, întradevăr, dar spuneți-mi o poziție în care au un jucător de clasă mondială.", a adăugat Grant.
Chelsea e pe locul 4 în Premier League, cu 47 de puncte după 27 de meciuri jucate, dar lupta pentru locurile de Champions League va fi una acerbă. De asemenea, londonezii sunt calificați în sferturile Cupei Angliei și au mari șanse de a ajunge și în sferturile Champions League, după ce au câștigat prima manșă a dublei cu Atletico Madrid din optimi cu 1-0.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo