Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United, ce lovitură pentru Chelsea! Super-transfer pentru "diavolii" lui Ronaldo

Cristian Mihală

Publicat 10/11/2021 la 09:57 GMT+2

Manchester United e decisă să plătească în iarnă clauza de reziliere a lui Jules Kounde, fundașul central de la Sevilla. "Diavolii" vor plăti 69 de milioane de lire (80 de milioane de euro) pentru fundașul dorit cu orice preț de Tuchel, la Chelsea.

Karim Benzema of France, Kylian Mbappe of France, Jules Kounde of France, Theo Hernandez of France celebrating the victory during the UEFA Nations league match between Spain v France at the San Siro on October 10, 2021 in Milan Italy

Credit imagine: Getty Images

Manchester United suferă, în special în defensivă, acolo unde inclusiv căpitanul Maguire are o stagiune de coșmar. Venirea lui Varane a adus mai multă siguranță, însă fostul fundaș de la Real Madrid are deja două accidentări "la activ", în acest sezon.
Ca atare, șefii de pe Old Trafford vor să rezolve problemele dintr-o apărare care a primit 17 goluri doar în Premier League. Defensiva lui United e la fel de slabă cu a lui Burnley în acest sezon, formația lui Dyche fiind în acest moment pe poziție retrogradantă.
În consecință, cotidianul spaniol As anunță azi că în iarnă englezii din Teatrul Viselor vor plăti clauza de reziliere a lui Jules Kounde, fundașul central al Sevillei.
CITEȘTE ȘI:

Kounde, transferul ideal pentru Manchester United

În vârstă de 22 de ani, acesta e unul dintre cei mai de perspectivă apărători centrali din lume. Tuchel a încercat să îl aducă în vară la Chelsea, dar oficialii andaluzilor au refuzat oferta de 42 de milioane de lire a londonezilor. Staff-ul tehnic de pe Stamford Bridge voia să vină cu o nouă ofertă la finalul acestei stagiuni, mai ales că foarte probabil Rudiger va pleca liber de contract, dar presa spaniolă notează că United va plăti clauza de reziliere încă din iarnă.
Ca atare, sunt toate șansele ca Jules Kounde să evolueze lângă Ronaldo, din ianuarie, după ce suma de 80 de milioane de euro va fi vărsată în conturile grupării conduse de Lopetegui. O apărare cu trei fundași în linie - Maguire, Varane și Kounde - cu siguranță că ar oferi mai multă siguranță, iar United ar putea deveni favorită la locul 4, ceea ce i-ar permite să evolueze anul viitor în Champions League.
2 meciuri fără gol primit are United în acest sezon de Premier League: cu Wolves și Tottenham.
Evident, dincolo de nevoia de întăriri din lot, "diavolii" au nevoie de o schimbare și pe banca tehnică, dar se pare că Solskjaer va primi în continuare credit. Ed Woodward își încheie la finalul anului mandatul și nu vrea ca ultimul lucru pe care îl face să fie renunțarea la bunul său prieten. În plus, acestuia i se pare normal ca noua conducere administrativă să înceapă un proiect nou, nu să "moștenească" o echipă tehnică de la predecesori. Nu în ultimul rând, pe piață nu există un antrenor liber, dispus să preia acum United. Varianta ideală era Zidane, dar francezul a refuzat și a doua ofertă venită dinspre Old Trafford.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo