Manchester United suferă, în special în defensivă, acolo unde inclusiv căpitanul Maguire are o stagiune de coșmar. Venirea lui Varane a adus mai multă siguranță, însă fostul fundaș de la Real Madrid are deja două accidentări "la activ", în acest sezon.
Ca atare, șefii de pe Old Trafford vor să rezolve problemele dintr-o apărare care a primit 17 goluri doar în Premier League. Defensiva lui United e la fel de slabă cu a lui Burnley în acest sezon, formația lui Dyche fiind în acest moment pe poziție retrogradantă.
În consecință, cotidianul spaniol As anunță azi că în iarnă englezii din Teatrul Viselor vor plăti clauza de reziliere a lui Jules Kounde, fundașul central al Sevillei.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
CITEȘTE ȘI:
PRIMA MARE LOVITURĂ DATĂ DE EDDIE HOWE LA NEWCASTLE. TRANSFER "GALACTIC" PENTRU MILIARDARII ARABI

Kounde, transferul ideal pentru Manchester United

În vârstă de 22 de ani, acesta e unul dintre cei mai de perspectivă apărători centrali din lume. Tuchel a încercat să îl aducă în vară la Chelsea, dar oficialii andaluzilor au refuzat oferta de 42 de milioane de lire a londonezilor. Staff-ul tehnic de pe Stamford Bridge voia să vină cu o nouă ofertă la finalul acestei stagiuni, mai ales că foarte probabil Rudiger va pleca liber de contract, dar presa spaniolă notează că United va plăti clauza de reziliere încă din iarnă.
Ca atare, sunt toate șansele ca Jules Kounde să evolueze lângă Ronaldo, din ianuarie, după ce suma de 80 de milioane de euro va fi vărsată în conturile grupării conduse de Lopetegui. O apărare cu trei fundași în linie - Maguire, Varane și Kounde - cu siguranță că ar oferi mai multă siguranță, iar United ar putea deveni favorită la locul 4, ceea ce i-ar permite să evolueze anul viitor în Champions League.
2 meciuri fără gol primit are United în acest sezon de Premier League: cu Wolves și Tottenham.
Evident, dincolo de nevoia de întăriri din lot, "diavolii" au nevoie de o schimbare și pe banca tehnică, dar se pare că Solskjaer va primi în continuare credit. Ed Woodward își încheie la finalul anului mandatul și nu vrea ca ultimul lucru pe care îl face să fie renunțarea la bunul său prieten. În plus, acestuia i se pare normal ca noua conducere administrativă să înceapă un proiect nou, nu să "moștenească" o echipă tehnică de la predecesori. Nu în ultimul rând, pe piață nu există un antrenor liber, dispus să preia acum United. Varianta ideală era Zidane, dar francezul a refuzat și a doua ofertă venită dinspre Old Trafford.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04