Werner părea să fie transferul sezonului în Premier League, judecând după cifrele avute de vârful german în ultimele sezoane. Atacantul de 25 de ani a semnat un contract pe 5 ani, după ce Chelsea i-a plătit fostului club, RB Leipzig, clauza de reziliere cifrată la 45 de milioane de euro.
Doar că evoluțiile sale au fost mult sub așteptări, iar oficialii de pe Stamford Bridge iau în considerare să îi permită să se transfere în vară, dacă vine o ofertă interesantă, anunță Football Insider. Werner a jucat în toate partidele "albaștrilor" din campionat, cu o singură excepție (partida cu Wolverhampton, 0-0 pe Stamford Bridge). În ciuda acestui fapt, a marcat de doar 5 ori, în contextul în care fundașul central Zouma are 4 reușite în Premier League stagiunea asta.
Tuchel are planuri mari pentru perioada de mercato din vară și, pentru a respecta fair-playul financiar, Chelsea trebuie să vândă. Vârful german nu e considerat de noul staff tehnic o piesă inamovibilă, astfel că am putea asista la o plecare timpurie a lui Werner, de pe Stamford Bridge.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36

Se întoarce Werner în Bundesliga?

Imediat, mulți s-au gândit la varianta Liverpool, în contextul în care Klopp a fost mereu un admirator al vârfului și chiar a negociat pentru transferul acestuia, când fotbalistul era la Leipzig. În plus, actuala campioană caută întăriri în atac, în contextul în care accidentarea lui Jota a forțat stafful tehnic să se bazeze aproape meci de meci pe Salah și Mane. Extrem de obosiți, aceștia nu au mai dat randamentul obișnuit, de aici și o parte din problemele avute de "cormorani" în ultima perioadă.
Doar că Chelsea nu va accepta să îl transfere pe Werner la o rivală la titlu, astfel că această variantă nu stă în picioare.
În schimb, de atacant s-a interesat deja Borussia Dortmund, oficialii clubului știind că va fi foarte greu să îl păstreze pe Haaland. În contextul în care norvegianul pleacă la vară, Werner ar fi un înlocuitor pe măsură, iar clubul nu va simți pierderea celui mai bun marcator.
Werner ar fi încântat de o întoarcere în Bundesliga, în contextul în care nu s-a adaptat deloc la viața din Londra. Sezonul trecut, în 34 de meciuri pentru Leipzig, vârful marcase 28 de reușite în prima ligă germană. Cu el în echipă, Leipzig a ajuns până în semifinalele Champions League.
Chelsea, cu Werner probabil în primul "11", se pregătește de duelul cu Leeds, sâmbătă (ora 14:30), pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
La Liga
Barca, cu ochii pe unul dintre tinerii din lotul Germaniei! Ce nu sunt dispuși să accepte catalanii
21/11/2022 LA 08:59