Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 7-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 04/10/2021 la 09:42 GMT+3

Ion Alexandru a selectat cei mai buni jucători din etapa de Premier League care tocmai s-a încheiat. Doi coreeni au stabilit o premieră, Salah a zburdat pe Anfield, iar portarul ultimei clasate a prins primul 11.

Mohamed Salah a marcat minunat pentru Liverpool în meciul cu Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Portar

Tim Krul (Norwich)
Ultima clasată, Norwich a obținut primul punct al sezonului datorită lui Krul. Olandezul venit la 17 ani în Anglia a fost cel mai bun om de pe teren la egalul fără goluri obținut de Norwich pe Turf Moor din Burnley. Krul a avut 4 șuturi pe poartă și a fost un punct de echilibru pentru singura echipă fără punct înaintea acestei etape.

Fundași

Trevoh Chalobah (Chelsea)
Pentru a doua oară în acest sezon Chalobah marchează și tot pentru a doua oară prinde echipa etapei. Puștiul crescut de Chelsea a ales să rămână și să se lupte pentru locul său în echipă, iar Tuchel îi oferă șanse. Chalobah are viteză de reacție, are forță și interpretează excelent jocul. Având în vedere că învăță meserie în fiecare zi de la Thiago Silva poate deveni titular la Chelsea și de ce nu o soluție la națională.
picture

Chelsea - Southampton 1-0. Chalobah a deschis scorul după mai puțin de 10 minute

Diego Llorente (Leeds)
Crescut de Real Madrid, Llorente a strălucit în tricoul lui Real Sociedad, iar Bielsa l-a adus la Leeds pentru a-și întări un compartiment sensibil, defensiva. Fundașul de 28 de ani a făcut cel mai bun meci al carierei sale din Premier League împotriva lui Watford. Reacția excelentă la singurul gol la meciului a adus 3 puncte la Leeds într-un moment delicat.
Ben White (Arsenal)
Partidă foarte bună făcută de Ben White pe stadionul unde s-a consacrat. Fundașul englez a reușit să reducă la tăcere fotbaliștii de atac ai lui Potter care au strălucit în acest debut de sezon. Maupay și Trossard nu au mai fost la fel de eficienți, iar Ben White demonstrează că investiția foarte mare făcută de Arsenal în această vară este justificată.
picture

Rezumatul partidei dintre Brighton și Arsenal, din etapa a 7-a din Premier League!

Mijlocași

Abdoulaye Doucoure (Everton)
Din ce în ce mai bun! Rafa Benitez l-a adus pe Doucoure la un nivel foarte ridicat, iar francezul cu părinți din Mali face un debut de sezon peste așteptări. Felul în care Doucoure a lucrat migea de la golul egalizator de pe Old Trafford arată că are o tehnică foarte bună, alături de agresitatea pozitivă pe care am remarcat-o încă din perioada Watford.
picture

Rezumatul partidei dintre Manchester United - Everton, din a 7-a etapă a Premier League

Pierre-Emile Hojbjerg (Tottenham)
Mourinho l-a adus de la Southampton pentru a fi un pitbull la mijlocul terenului care recuperează cât mai multe mingi. Nuno Espirito Santo i-a descoperit o poziție mai avansată, cu Skipp pe locul său din sezonul precedent. Danezul crescut de Bayern Munchen demonstrează că este mai mult decât un distrugător de clasă și în meciul cu Aston Villa a reușit să deschidă scorul. Hojbjerg este un fotbalist complex, iar rolul său la Tottenham poate căpăta noi valențe.
picture

Tottenham - Aston Villa 1-0. Hojbjerg a deschis scorul după o gafă a oaspeților

Andy Townsend (Everton)
Everton trăiește un nou debut de sezon în care fanii au dreptul să viseze. Townsend este marea descoperire a lui Benitez. Englezul care a jucat foarte bine în urmă cu câțiva ani la Tottenham se pierduse, dar transferul la Everton i-a relansat cariera. Fără Calvert Lewin și Richarlison, echipa lui Rafa Benitez s-a bazat pe Townnsend la vizita de pe Old Trafford și acesta a livrat golul de 1-1.
picture

Manchester United - Everton 1-1. Townsend aduce egalarea pentru oaspeți pe Old Trafford

Heung-Min Son (Tottenham)
Coreeanul este adevăratul lider al lui Tottenham. Son a dat 2 pase de gol minunate în victoria cu Aston Villa și se dovedește pe cât de util pe atât de eficient. Să spui despre Son că este "un fotbalist muncitor" este mult prea puțin. Coreeanul face de toate, iar fanii lui Spurs abia așteaptă ca Harry Kane să revină la capacitate maximă pentru un nou parteneriat de succes.
picture

Rezumatul partidei dintre Tottenham și Aston Villa din a 7-a etapă a Premier League

Atacanți

Mohamed Salah (Liverpool)
Salah este cel mai fotbalist din Premier League! Egipteanul a reușit un nou gol minunat cu Manchester City și este cel mai bun marcator din Anglia. Salah a înflorit la Liverpool, iar parcursul său din ultimele sezoane este fantastic.
picture

Rezumatul partidei Liverpool - Manchester City! Toate golurile s-au marcat în ultima jumătate de oră

Hee-chan Hwang (Wolves)
RB Leipzig nu a fost o idee bună, dar Hwang are un început de împrumut la Wolves în care arată cât de bun este. Coreeanul de 25 de ani a reușit dubla prin care echipa sa a câștigat toate punctele puse în joc la meciul cu Newcastle. Un gol cu dreptul și unul cu stângul au fost semnătura lui Hwang pe acest meci din Premier League. Cu 3 reușite în 4 partide, atacantul care a crescut la Salzburg este deja un idol pe Molineaux.
Phil Foden (Man City)
Revenit după o accidentare, Foden a fost extrem de periculos la meciul de pe Anfield. După o primă repriză în care l-a stors de energie pe Milner, puștiul englez crescut de Manchester City a marcat golul de 1-1. Foden are o tehnică în regim de viteză fabuloasă, iar încrederea pe care i-o dă Guardiola îl face să zboare pe teren.
Echipa etapei a 7-a din Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo