Jurgen Klopp a ajuns pe banca lui Liverpool în 2015 și a condus clubul de pe Anfield către succese extraordinare, printre care un trofeul Champions League și un titlu în Premier League, primul după o pauză de 30 de ani pentru "cormorani'.
Contractul lui Klopp cu Liverpool este valabil până în 2024, iar germanul a afirmat în repetate rânduri că și-ar dori o pauză dincolo de această datătweet. Deși mai este destul timp până atunci, oamenii apropiați clubului se întreabă deja cine va fi viitorul antrenor al echipei.
Citește și:
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
04/10/2022 LA 17:17

Carragher l-ar vrea pe Brendan Rodgers la Liverpool, după ce Klopp va pleca

Printre aceștia se numără și Jamie Carragher, cel care a jucat întreaga carieră la Liverpool și care în prezent este expert Sky Sports. În opinia acestuia, urmașul lui Jurgen Kloop la Liverpool este chiar cel pe care germanul l-a înlocuit când a ajuns pe Anfield, Brandon Rodgers.
"Sunt un mare fan al lui Brendan Rodgers și cred că este un manager strălucit. Am lucrat cu el timp de 12 luni la Liverpool și cred că acea aventură a venit prea devreme pentru el. Dacă Jurgen Klopp ar pleca mâine de la Liverpool mâine, Brendan Rodgers ar fi în fruntea listei.", a pus Carragher, citat de Daily Mail.
Brendan Rodgers a antrenat-o pe Liverpool între 20215 și 2015, fiind foarte aproape de cucerirea titlului în Premier League în 2014. "Cormoranii" erau lideri cu câteva etape înainte de final, dar o înfrângere acasă cu Chelsea le-a curmat visul de a deveni campioni. Acel meci a rămas în istorie datorită erorii uriașe făcute de Steven Gerrard, care a fost decisivă în cele din urmă în economia campionatului.
După ce a părăsit-o pe Liverpool, Brendan Rodgers a antrenat cu succes la Celtic și Leicester City, echipă pe care o antrenează și în prezent și cu care a cucerit Cupa Angliei în stagiunea trecută.
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
04/10/2022 LA 06:46
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16