Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carragher a indicat cine ar trebui să-l urmeze pe Klopp la Liverpool: "E un manager strălucit"

Nicu Savin

Publicat 03/10/2021 la 21:06 GMT+3

Jammie Carragher, legenda lui Liverpool, a vorbit despre succesorul lui Jurgen Klopp la clubul de pe Anfield și a indicat care ar fi cel mai potrivit manager care să preia echipa după ce germanul nu va mai continua.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a ajuns pe banca lui Liverpool în 2015 și a condus clubul de pe Anfield către succese extraordinare, printre care un trofeul Champions League și un titlu în Premier League, primul după o pauză de 30 de ani pentru "cormorani'.
Contractul lui Klopp cu Liverpool este valabil până în 2024, iar germanul a afirmat în repetate rânduri că și-ar dori o pauză dincolo de această datătweet. Deși mai este destul timp până atunci, oamenii apropiați clubului se întreabă deja cine va fi viitorul antrenor al echipei.
Citește și:

Carragher l-ar vrea pe Brendan Rodgers la Liverpool, după ce Klopp va pleca

Printre aceștia se numără și Jamie Carragher, cel care a jucat întreaga carieră la Liverpool și care în prezent este expert Sky Sports. În opinia acestuia, urmașul lui Jurgen Kloop la Liverpool este chiar cel pe care germanul l-a înlocuit când a ajuns pe Anfield, Brandon Rodgers.
"Sunt un mare fan al lui Brendan Rodgers și cred că este un manager strălucit. Am lucrat cu el timp de 12 luni la Liverpool și cred că acea aventură a venit prea devreme pentru el. Dacă Jurgen Klopp ar pleca mâine de la Liverpool mâine, Brendan Rodgers ar fi în fruntea listei.", a pus Carragher, citat de Daily Mail.
Brendan Rodgers a antrenat-o pe Liverpool între 20215 și 2015, fiind foarte aproape de cucerirea titlului în Premier League în 2014. "Cormoranii" erau lideri cu câteva etape înainte de final, dar o înfrângere acasă cu Chelsea le-a curmat visul de a deveni campioni. Acel meci a rămas în istorie datorită erorii uriașe făcute de Steven Gerrard, care a fost decisivă în cele din urmă în economia campionatului.
După ce a părăsit-o pe Liverpool, Brendan Rodgers a antrenat cu succes la Celtic și Leicester City, echipă pe care o antrenează și în prezent și cu care a cucerit Cupa Angliei în stagiunea trecută.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo