Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 3-a din Premier League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/08/2021 la 12:41 GMT+3

Expertul Eurosport, Lucian Sânmărtean, l-a ales pe David De Gea ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 3-a din Premier League.

David de Gea (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată, alegerea lui Sânmărtean este David De Gea. Portarul spaniol a fost decisiv în victoria muncită obținută de Manchester United, 1-0 pe Molineux din Worverhampton. De Gea a terminat meciul cu 5 parade și a blocat spectaculos în final de două ori în fața lui Romain Saiss. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a ajuns la o bornă istorică, 28 de meciuri consecutive fără înfrângere, în deplasările din Premier League. Această reușită fantastică a fost posibilă și datorită lui De Gea, unul dintre cei mai buni portari ai lumii în ultimii 10 ani.
picture

Wolves - Manchester United 0-1. Rezumatul unei partide în care "lupii" s-au jucat cu ocaziile

De Gea, cel mai bine plătit portar din lume

Adus de Sir Alex Ferguson, David De Gea a început al 11-lea sezon pe Old Trafford. Au fost multe oferte, mai ales de la Real Madrid, în ultimii ani, dar spaniolul a preferat să rămână în Anglia. De Gea a știut să profite de jocul ofertelor și a ajuns cel mai bine plătit fotbalist de la Manchester United și are un avans considerabil în topul portarilor cu cele mai mari salarii anuale.
Top 6 cei mai bine plătiți portari din lume
  • De Gea (Man United) 22.7 mil
  • Oblak (Atletico) 16.4 mil
  • Neuer (Bayern) 15.7 mil
  • Courtois 13.9 mil
  • Navas (PSG) 12.7 mil
  • Donnarumma (PSG) 12 mil
De Gea a luat un singur titlu de campion în Premier League cu Manchester United, în 2013, cu Sir Alex Ferguson pe bancă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo