Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată, alegerea lui Sânmărtean este David De Gea. Portarul spaniol a fost decisiv în victoria muncită obținută de Manchester United, 1-0 pe Molineux din Worverhampton. De Gea a terminat meciul cu 5 parade și a blocat spectaculos în final de două ori în fața lui Romain Saiss. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a ajuns la o bornă istorică, 28 de meciuri consecutive fără înfrângere, în deplasările din Premier League. Această reușită fantastică a fost posibilă și datorită lui De Gea, unul dintre cei mai buni portari ai lumii în ultimii 10 ani.

Wolves - Manchester United 0-1. Rezumatul unei partide în care "lupii" s-au jucat cu ocaziile

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
29/11/2021 LA 08:43

De Gea, cel mai bine plătit portar din lume

Adus de Sir Alex Ferguson, David De Gea a început al 11-lea sezon pe Old Trafford. Au fost multe oferte, mai ales de la Real Madrid, în ultimii ani, dar spaniolul a preferat să rămână în Anglia. De Gea a știut să profite de jocul ofertelor și a ajuns cel mai bine plătit fotbalist de la Manchester United și are un avans considerabil în topul portarilor cu cele mai mari salarii anuale.
ION ALEXANDRU VĂ PREZINTĂ ECHIPA ETAPEI A 3-A DIN PREMIER LEAGUE
Top 6 cei mai bine plătiți portari din lume
  • De Gea (Man United) 22.7 mil
  • Oblak (Atletico) 16.4 mil
  • Neuer (Bayern) 15.7 mil
  • Courtois 13.9 mil
  • Navas (PSG) 12.7 mil
  • Donnarumma (PSG) 12 mil
De Gea a luat un singur titlu de campion în Premier League cu Manchester United, în 2013, cu Sir Alex Ferguson pe bancă.
Fotbal
United, distrusă pentru cum s-a comportat: "Nu am auzit de ceva mai stupid în toată viaţa mea"
29/11/2021 LA 06:28
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
26/11/2021 LA 08:42