Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola: "Lupta la titlu este mai vie ca niciodată". City are 8 puncte avans față de Chelsea și 9 de Liverpool!

Ion Alexandru

Actualizat 30/12/2021 la 12:09 GMT+2

Pep Guardiola vrea ca jucătorii săi să fie mai concentrați, în ciuda faptului că Manchester City a luat un avans mare în clasamentul din Premier League.

Rezumatul meciului dintre Brentford și Manchester City, din a 20-a etapă a Premier League

1-0 pe terenul Brentford, cumulat cu egalul lui Chelsea în fața lui Brighton și înfrângerea lui Liverpool de la Leicester îi asigură lui Manchester City un avans de minin 8 puncte în fruntea Angliei.
Pep Guardiola a construit o echipă capabilă de victorie în orice meci din Premier League. Manchester City are dubluri pe post în fiecare compartiment și după mulți ani de investiții constante se poate sune că managerul catalan are la dispoziție un lot aproape perfect.
picture

Rezumatul meciului dintre Brentford și Manchester City, din a 20-a etapă a Premier League

Foden a adus al 10-lea succes consecutiv în Premier League pentru Manchester City. După 1-0 per terenul lui Brentford, Manchester City a încheiat anul calendaristic 2021 cu 113 goluri, unul mai puțin fața de recordul deținut din 1960 de către Tottenham. Chiar și cu un avans de 8 pubcte față de Chelsea și 9 în fața lui Liverpool (care are o restanță cu Leeds), Guardiola este convins că lupta pentru titlul din 2022 abia acum începe.
"Mai sunt 54 de puncte în joc! Dacă analizăm cu atenție ce se poate întâmpla ne vom da seama cp mai avem foarte mult de muncit până al sărbătoare pentru că suntem într-un campionat cu foarte multe echipe excelente. Să nu uităm că de curând am condus cu 4-0 și în 20 de minute scorul era 4-3. Mulțumim pentru felicitări, dar acesta este momentul în care nu trebuie să ne considerăm câștigătorii titlului. Principalele rivale sunt Chelsea și Liverpool. Una este câștugătoarea Champions League, iar cealaltă ne-a dat duereri de cap în ultimii ani. Avem acest avans nu pentru că au pierdut ei puncte, ci pentru că am câștigat noi 10 meciuri la rând. Când faci 30 din 30 de puncte este bine, dar când te gândești că mai sunt 54 puse în joc ești conștient cât de mult mai ai de muncă" a spus Guardiola după victoria de miercuri seară.
picture

Rezumatul partidei dintre Chelsea și Brighton, din a 20-a etapă a Premier League

Citește și:
Manchester City se întoarce la Londra pentru primul meci al anului 2022 din fotbalul european. Arsenal - Manchester City este sâmbătă, pe 1 ianuarie, de la ora 14.30 pe Eurosport 1.
"Arsenal este în cea mai bună formă din ultimii 5-6 ani. Se vor lupta, probabil, cele mai bune echipe ale momentului în Premier League. De aceea, trebuie să ne recuperăm corect și să țintim victoria 11" a spus Pep Guardiola.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo