Evenimentul inedit a avut loc în prima repriză, iar arbitrul întâlnirii, Peter Bankes, a observat obiectul zburător și a decis să întrerupă partida.
Conform regulilor din Premier League, cele două echipe au fost obligate să se întoarcă la vestiare până ce drona a părăsit zona.
Un elicopter a intervenit în zonă pentru a devia traseul dronei. Totul s-a petrecut sub privirile spectatorilor și a jucătorilor, care erau foarte nedumeriți.
Premier League
Man City este campioană, dramatismul a fost la el acasă! Cinci decizii majore în ultima etapă
ACUM 9 ORE

Moment inedit în Premier League

Căpitanul lui Wolves, Conor Coady, l-a întrebat pe arbitrul Bankes ce se întâmplă și de unde a apărut acea dronă.
Stadionul lui Brentford este situat destul de aproape de aeroportul Heathrow, din Londra.
CITEȘTE ȘI:
În anul 2015, Nigel Wilson a fost amendat cu 1800 de lire sterline pentru că a trimis drone deasupra stadioanelor din Anglia, inclusiv Anfield aflându-se printre ele.
El a devenit prima persoană care a fost urmărită penal pentru utilizarea de drone neautorizate deasupra stadioanelor din Premier League.
Nu este primul eveniment de acest fel. În luna martie a anului trecut, la meciul dintre Athletic Bilbao și Eibar, din La Liga, o dronă s-a prăbușit pe teren.
Scopul dronei a fost să transmită un mesaj. Dispozitivul avea atașat un banner prin care se solicita ca meciurile de la Campionatul European din vară, programate pe stadionul San Mames, al clubului Athletic Bilbao, să nu se mai joace în orașul din Țara Bascilor.
Contul de Twitter al lui Brentford a făcut mai multe glume pe seama evenimentului, în încercarea de a face timpul să treacă mai repede. Ulterior, jucătorii au revenit pe teren și au făcut o scurtă încâlzire, înainte de reluarea partidei.
Au fost 26 de minute de prelungiri pentru prima repriză din cauza faptului că înainte de acest eveniment, Mathias Jensen și Rico Henry s-au lovit cap în cap, necesitând îngrijiri medicale, iar partida a fost întreruptă câteva minute.
Ei au rămas plini de sânge pe gazon și au fost înlocuiți de antrenorul lui Brentford, care a pierdut doi jucători care s-au ciocnit.
Partida s-a încheiat cu victoria lui Wolves, scor 2-1, după golurile marcate de Joao Moutinho și Ruben Neves. De cealaltă parte, a punctat Ivan Toney.
Wolves este pe locul 8, cu 34 de puncte, în timp ce Brentford este pe 14, cu 23 de puncte după 23 de etape.
Premier League
Manchester City este campioana Angliei! Pep Guardiola, direct în istoria Premier League
ACUM 9 ORE
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 14 ORE