Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De Bruyne, pozitiv la Covid-19, va rata 3 meciuri importante! Guardiola are și alte probleme de lot

Nicu Savin

Publicat 19/11/2021 la 17:23 GMT+2

Kevin De Bruyne a fost testat pozitiv cu Covid-19 la întoarcerea de la naționala Blegiei și va rata umrătoarele 3 partide pentru Manchester City, printre care și duelul cu PSG din Champions League. Vestea a venit ca un trăznet pentru Pep Guardiola, care se confruntă și cu alte probleme de lot, Jack Grealish și Phil Foden fiind accidentați.

Kevin de Bruyne (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Pauza internațională nu a fost deloc de bun augur pentru campioana Manchester City. Echipa lui Guardiola are în față un meci foarte greu cu Everton, iar managerul "cetățenilor" a confirmat că nu se va putea baza pe o serie de jucători foarte importanți.
Printre aceștia se află și Kevin de Bruyne, care a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19 pe care l-a efectuat la revenirea de la naționala Belgiei. Conform spuselor lui Guardiola, mijlocașul este vaccinat, astfel că e de așteptat să revină la antrenamente imediat după perioada celor 10 zile de carantină.
"Acum două zile, mi-a spus că este pozitiv. El este aici, la Manchester. În acest moment, oameni mor în această pandemie. A fost vaccinat, așa că este mai protejat și sperăm că simptomele vor fi minore.Se va întoarce cât mai curând posibil. Nu există nicio îngrijorare cu privire la ritm și nu contează ce meciuri va rata. Trebuie să-l ajutăm.", a spus Guardiola la conferința de presă premergătoare meciului cu Everton.
Pe lângă partida cu formația lui Rafa Benitez, De Bruyne va absenta și la meciul cu PSG din Champions League, decisiv pentru primul loc în grupă, dar și următorul meci din Premier League, cu West Ham United. Chiar dacă la ora meciului cu "ciocănarii" belgianul va fi apt, e greu de crezut că va fi folosit în condițiile în care abia va fi ieșit din izolare.
Citește și:
Manchester City v Everton, Premier League

Guardiola are mai multe probeme de lot

Pe lângă absența lui De Bruyne, Pep Guardiola se confruntă și cu alte probleme de lot. Jack Grealish va absenta sigur din meciul cu Everton, iar Phil Foden este și el incert, la fel ca Ferra Torres.
"Jack se îmbunătățește de la zi la zi după ce a revenit de la echipa națională (n.r. după meciul cu Albania), darnu cred că poate juca. Phil a venit cu o problemă la picior, dar este din ce în ce mai bine.", a adăugat Guardiola.
După 11 etape scurse din acest sezon, Manchester City este pe locul doi în Premier League, la 3 puncte distanță de liderul Chelsea. Meciul cu Everton este un prilej de revanșă față de fani pentru elevii lui Goardiiola, deoarece la ultimul meci de campionat de pe Etihad au suferit o înfrângere total neașteptată, 0-2 cu Southampton.
Manchester City - Everton va fi duminică, în direct și în exclusivitate pe Eursport 1 și Eurosort Player, începând cu ora 16:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program Premier League 20/21 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo