Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eric Cantona se ține de glume pe Instagram! Ce a postat fostul atacant înainte ca United să se înțeleagă cu Rangnick

Alex Masgras

Publicat 25/11/2021 la 18:00 GMT+2

După demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United a început căutarea pentru un nou antrenor. Înainte ca The Athletic să anunțe că United a găsit un interimar până la finalul sezonului, Eric Cantona, fostul atacant francez al "diavolilor roșii", s-a ținut de glume pe contul său de Instagram.

Eric Cantona sorgte für Lacher

Credit imagine: Getty Images

Eric Cantona, fostul atacant francez al lui Manchester United, este cunoscut drept o persoană cu simțul umorului și a profitat de situația de la fosta sa echipă pentru a face o glumă pe Instagram. În condițiile în care Manchester United este în căutarea unui nou antrenor, după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, Cantona a anunțat că el este noul antrenor al echipei de pe Old Trafford.
"Salutare, prieteni! Aș dori să vă spun în exclusivitate că eu sunt noul antrenor al lui Manchester United. Vă voi spune mai târziu numele staff-ului meu. Ne vedem în curând", a postat Cantona pe Instagram.
Bineînțeles, anunțul lui Cantona este doar o glumă a fostului internațional francez, în condițiile în care, la scurt timp după această postare, "The Athletic" a anunțat că Manchester United a bătut palma cu Ralf Rangnick pentru a prelua interimatul de pe Old Trafford. Singura experiență a lui Cantona ca antrenor a fost cea în calitate de selecționer a naționalei de fotbal pe plajă a Franței, cu care a și câștigat titlul mondial în 2005.

Manchester United a găsit antrenor interimar

În ciuda "anunțului în exclusivitate" al lui Cantona, Manchester United a găsit antrenor interimar care să preia echipa până la finalul sezonului. Potrivit The Athletic, echipa de pe Old Trafford s-a înțeles cu Ralf Rangnick, un antrenor de 63 de ani german, considerat "nașul" antrenoratului modern din Germania.
În prezent, Rangnick este directorul sportiv al celor de la Lokomotiv Moscova, dar este pregătit să plece din Rusia pentru a îi prelua pe "diavoli. Potrivit sursei citate, singurele detalii care mai trebuie puse la punct în acest moment sunt legate de actualul contract al lui Rangnick cu Lokomotiv, dar cei de la United sunt încrezători că nu vor exista probleme.
Rangnick s-a înțeles cu Manchester United pentru un contract pe 6 luni, până la finalul lunii mai, cu o prelungire de doi ani în calitate de consultant. Cu toate acestea, Ragnick nu se va afla pe banca echipei la meciul de duminică de pe Stamford Bridge, cu Chelsea, din cauza unor formalități legate de cartea verde.
În trecut, antrenorul de 63 de ani le-a mai antrenat pe Hannover, Schalke, Hoffenheim și RB Leipzig. De asemenea, acesta a avut succes și în calitate de director sportiv, el ajungând la Leizpig în momentul în care se afla în liga a patra din Germania, alături de care a ajuns până în Bundesliga.
Chelsea-Manchester United este duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo