Harry Kane a fost dorit cu insistență de Manchester City în această vară, dar totul a picat. Atacantul și-a dorit de asemenea să plece de la Tottenham, motiv pentru care nu s-a prezentat nici la antrenamente și a creat un scandal imens.
Negocierile au picat din cauza celor de la Tottenham, care au refuzat categoric să-l cedeze pe Kane. Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre negocierile cu Daniel Levy, președintele lui Spurs, și l-a criticat pe acesta.
"Tottenham nu a vrut să negocieze. Nu au vrut să vorbească, deci nu am vorbit. Am încercat să deschidem ușa negocierilor, dar maestrul cel mare, Daniel Levy, care le știe pe toate, nu a vrut. Poate aș fi făcut la fel dacă îl aveam pe Kane", a spus Guardiola, potrivit The Athletic.
Fotbal
Adio, Haaland! Pochettino pregătește marea lovitură, după ce preia pe United: transfer de titlu
24/11/2021 LA 09:00
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg

CÂT DE GREU ESTE SĂ NEGOCIEZI CU TOTTENHAM, DEZVĂLUIRILE LUI PETER CROUCH

Peter Crouch, fostul star al lui Spurs, a povestit cât de greu este să negociezi cu Levy și ce bătăi de cap i-a dat și lui în momentul în care s-a transferat la Stoke City, în 2011. Cu toate acestea, Crouch i-a luat apărarea președintelui lui Tottenham în negocierile cu Manchester City.
"Ziua limită, august 2011. Stau cu Harry Redknapp în biroul său, Daniel Levy este pe difuzor. Conversația nu merge bine. Daniel mi-a spus că nu mai plec la Stoke. Mă duc acasă, supărat de modul în care au avut loc negocierile. Negocierea la Spurs nu este deloc ușoară, iar Harry Kane a descoperit asta recent. Trec orele și Daniel Levy mă sună cu și mai multă certitudine, spunându-mi că mă voi antrena cu copiii.Fusesem tratat foarte prost, mă făcuse să mă simt ca un ou stricat în vestiar.
Negocierile sunt un loc în care nu trebuie să existe supărări. Dacă aș deține un clubș aș vrea ca Daniel să-l conducă pentru mine. În acel moment, aveam impresia că doar mă folosiseră și acum eram dat afară. La Kane este diferit, pe el îl doresc în continuare, dar negocierile dure vor fi similare. Mulți oameni nu privesc din ambele părți, dau doar vina pe jucător. Ești tranzacționat ca o marfă, nu ca un om", este o parte din povestea lui Crouch spusă pentru Daily Mail.
Premier League
Pogba e istorie! United îi aduce înlocuitor de la cea mai titrată formaţie din istorie
20/11/2021 LA 14:24
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Harry Kane a doborât mai multe recorduri, după ce a marcat de 4 ori într-o repriză pentru Anglia
15/11/2021 LA 21:03