Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola îl ia la țintă pe Daniel Levy, președintele lui Tottenham: "Maestrul le știe pe toate"

Razvan Circeag

Actualizat 27/08/2021 la 18:07 GMT+3

Pep Guardiola a reacționat după ce transferul lui Harry Kane la Manchester City a picat definitiv.

Pep Guardiola, Manchester City

Credit imagine: Eurosport

Harry Kane a fost dorit cu insistență de Manchester City în această vară, dar totul a picat. Atacantul și-a dorit de asemenea să plece de la Tottenham, motiv pentru care nu s-a prezentat nici la antrenamente și a creat un scandal imens.
Negocierile au picat din cauza celor de la Tottenham, care au refuzat categoric să-l cedeze pe Kane. Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre negocierile cu Daniel Levy, președintele lui Spurs, și l-a criticat pe acesta.
"Tottenham nu a vrut să negocieze. Nu au vrut să vorbească, deci nu am vorbit. Am încercat să deschidem ușa negocierilor, dar maestrul cel mare, Daniel Levy, care le știe pe toate, nu a vrut. Poate aș fi făcut la fel dacă îl aveam pe Kane", a spus Guardiola, potrivit The Athletic.
Super sâmbătă Premier League

CÂT DE GREU ESTE SĂ NEGOCIEZI CU TOTTENHAM, DEZVĂLUIRILE LUI PETER CROUCH

Peter Crouch, fostul star al lui Spurs, a povestit cât de greu este să negociezi cu Levy și ce bătăi de cap i-a dat și lui în momentul în care s-a transferat la Stoke City, în 2011. Cu toate acestea, Crouch i-a luat apărarea președintelui lui Tottenham în negocierile cu Manchester City.
"Ziua limită, august 2011. Stau cu Harry Redknapp în biroul său, Daniel Levy este pe difuzor. Conversația nu merge bine. Daniel mi-a spus că nu mai plec la Stoke. Mă duc acasă, supărat de modul în care au avut loc negocierile. Negocierea la Spurs nu este deloc ușoară, iar Harry Kane a descoperit asta recent. Trec orele și Daniel Levy mă sună cu și mai multă certitudine, spunându-mi că mă voi antrena cu copiii.Fusesem tratat foarte prost, mă făcuse să mă simt ca un ou stricat în vestiar.
Negocierile sunt un loc în care nu trebuie să existe supărări. Dacă aș deține un clubș aș vrea ca Daniel să-l conducă pentru mine. În acel moment, aveam impresia că doar mă folosiseră și acum eram dat afară. La Kane este diferit, pe el îl doresc în continuare, dar negocierile dure vor fi similare. Mulți oameni nu privesc din ambele părți, dau doar vina pe jucător. Ești tranzacționat ca o marfă, nu ca un om", este o parte din povestea lui Crouch spusă pentru Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo