Liverpool și Manchester City au oferit un spectacol agreabil în derby-ul etapei a 7-a din Premier League. Cele 2 echipe s-au anihilat reciproc timp de 60 de minute, dar apoi s-au dezlănțuit, marcând câte două goluri fiecare.
Mane a deschis scorul în minutul 59 la dapătul unei faze de excepție a lui Liverpool, dar Foden a restabilit egalitatea 10 minute mai târziu, cu un șut perfect la colțul lung, fără speranțe pentru Alisson Salah a readus-o pe Liverpool în avantaj în minutul 76 prin cel mai frumos gol al etapei, egipteanul driblând tot ce i-a ieșit în cale înainte de a-l învinge pe Ederson. "Cetățenii" au plecat totuși cu un punct de pe Anfield, grația golului marcat de Kevin De Bruyne în minutul 81.

Rezumatul partidei Liverpool - Manchester City! Toate golurile s-au marcat în ultima jumătate de oră

Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
ACUM 9 ORE
Citește și:

Pep Guardiola, nemulțumit de arbitraj după Liverpool - Manchester City

Una dintre cele mai controversate faze ale partidei a avut loc la jumătatea reprizei secunde, la scorul de 1-1. James Milner primise un cartonaș galben în finalul primei reprize, iar în partea secundă a intervenit imprudent la un duel cu Bernardo Silva, chiar sub ochii celui de-al 4-lea oficial, dar a fost iertat de eliminare.
Acest lucru l-a scos din sărite pe Guardiola, care la final a contestat decizia arbitrilor din faza respectivă, susținând că dacă ar fi fost implicat un jucător de-al său acesta ar fi fost eliminat imendiat.
"Înțeleg presiunea, înțeleg că trebuie să se ia o decizie într-o secundă, dar se impunea clar un al doilea cartonaș galben la Milner. Scorul era 1-1. Dar e Anfield, la fel ca Old Trafford... dacă era un jucător de la Manchester City, era roșu. În cele din urmă s-a terminat egal, dar puteam să pierdem din cauza acelei decizii și aș fi fost mult mai furios.", a spus Guardiola la finalul partidei.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
ACUM 15 ORE
Premier League
Guardiola face curățenie la Man City. 3 jucători exponențiali în ultimii ani au deja bagajele făcute
16/10/2021 LA 05:56