Manchester City vrea să realizeze unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri din 2022. Potrivit spaniolilor de la El Nacional, Luka Modric este dorit de Pep Guardiola, care l-ar primi pe Etihad cu brațele deschise pe jucătorul croat.
Câștigător al Balonului de Aur în 2018, Luka Modric este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din lume, dar și unul dintre cei mai importanți jucători de la Real Madrid. Contractul său cu echipa din capitala Spaniei va expira la finalul acestui sezon, iar spaniolii scriu că acesta este nemulțumit de noua ofertă făcută de Florentino Perez.
https://i.eurosport.com/2021/11/16/3255065.jpg
Premier League
Tottenham a confirmat azi un transfer de clasă mondială, de 60 de milioane de lire sterline!
ACUM 14 ORE
Modric s-ar fi săturat să fie subapreciat pe Santiago Bernabeu și își dorește o prelungire a contractului pe două sezoane. Acesta își dorește ca Real Madrid să îi răsplătească loialitatea cu un contract mai lung și ar fi dispus și la o micșorare a salariului, dacă ar avea asigurat angajamentul pe Bernabeu până în 2024.

Luka Modric vrea să se retragă la Real Madrid

În vârstă de 36 de ani, Modric se gândește la momentul retragerii din fotbal. Prioritatea mijlocașului croat este să își încheie cariera pe Santiago Bernabeu, dar rămâne de văzut cum vor decurge negocierile cu conducerea Realului pentru o nouă înțelegere.
În cazul în care nu va rămâne în Spania, Modric poate reveni în Premier League. Acesta a ajuns pe Bernabeu în 2013, de la Tottenham, care a primit aproximativ 40 de milioane de lire sterline la vremea respectivă.
Modric a îmbrăcat de 411 ori tricoul lui Real Madrid și a marcat 28 de goluri pentru liderul din La Liga.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07