Manchester United l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer în urma înfrângerii dureroase cu 4-1 împotriva lui Watford. Acum, potrivit mai multor surse credibile, Pochettino este favorit să ajungă pe Old Trafford, având astfel ocazia de a lucra cu Cristiano Ronaldo, după ce l-a pregătit pe Leo Messi la PSG.
Dacă i se oferă postul și va accepta, Pochettino ar deveni singurul manager i-a pregătit atât pe Lionel Messi, cât și pe Cristiano Ronaldo, ceva la care orice manager poate visa. În calitate de antrenor al lui Tottenham Hotspur în 2017, Pochettino l-a lăudat pe atacantul lui Manchester United, numindu-l un exemplu de urmat pentru orice alt jucător.
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 9 ORE

Mauricio Pochettino, la un pas de visul oricărui antrenor de fotbal

"A primit premiul de Cel mai bun fotbalist și adevărul este că îl merită. Pe lângă calitățile sale de profesionist, este un exemplu pentru oricare alt fotbalist. Nu se satură să repete că secretul este să muncești din greu, să te străduiești, să aibă grijă de ce face, cum face. Fiecare jucător ar trebui să aplice sfatul lui Cristiano", a spus Pochettino la acel moment.
Pochettino l-a comparat la acel moment pe Ronaldo cu Harry Kane, cu care lucra la Spurs în 2017: "Nu îl cunosc pe Cristiano în profunzime, dar îmi dă același sentiment ca Harry", a spus el. "Se aseamănă foarte mult în ceea ce privește profesionalismul. Ei înțeleg că trebuie să ne străduim să obținem succesul. El [Kane] are o mentalitate similară", a mai spus argentinianul.
Perioada lui Mauricio Pochettino la PSG pare o aventură de tip rollercoaster. Deși PSG se află într-o poziție bună în campionat, echipa de pe Parc des Princes a părut vulnerabilă la nivel european. Potrivit mai multor surse, Pochettino este dornic să părăsească PSG pentru Manchester United. Dacă Pochettino va pleca pe Old Trafford, e posibil ca la PSG să vină Zinedine Zidane. Și francezul ar deveni unul din singurii antrenori care i-au avut sub comandă atât pe Messi, cât și pe Ronaldo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Spaniolii se amuză de ce s-a înâmplat aseară cu Mbappe. "Garda pretoriană" anti Real Madrid
30/11/2021 LA 09:24
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00