Manchester United l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer în urma înfrângerii dureroase cu 4-1 împotriva lui Watford. Acum, potrivit mai multor surse credibile, Pochettino este favorit să ajungă pe Old Trafford, având astfel ocazia de a lucra cu Cristiano Ronaldo, după ce l-a pregătit pe Leo Messi la PSG.
Dacă i se oferă postul și va accepta, Pochettino ar deveni singurul manager i-a pregătit atât pe Lionel Messi, cât și pe Cristiano Ronaldo, ceva la care orice manager poate visa. În calitate de antrenor al lui Tottenham Hotspur în 2017, Pochettino l-a lăudat pe atacantul lui Manchester United, numindu-l un exemplu de urmat pentru orice alt jucător.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00

Mauricio Pochettino, la un pas de visul oricărui antrenor de fotbal

"A primit premiul de Cel mai bun fotbalist și adevărul este că îl merită. Pe lângă calitățile sale de profesionist, este un exemplu pentru oricare alt fotbalist. Nu se satură să repete că secretul este să muncești din greu, să te străduiești, să aibă grijă de ce face, cum face. Fiecare jucător ar trebui să aplice sfatul lui Cristiano", a spus Pochettino la acel moment.
Pochettino l-a comparat la acel moment pe Ronaldo cu Harry Kane, cu care lucra la Spurs în 2017: "Nu îl cunosc pe Cristiano în profunzime, dar îmi dă același sentiment ca Harry", a spus el. "Se aseamănă foarte mult în ceea ce privește profesionalismul. Ei înțeleg că trebuie să ne străduim să obținem succesul. El [Kane] are o mentalitate similară", a mai spus argentinianul.
Perioada lui Mauricio Pochettino la PSG pare o aventură de tip rollercoaster. Deși PSG se află într-o poziție bună în campionat, echipa de pe Parc des Princes a părut vulnerabilă la nivel european. Potrivit mai multor surse, Pochettino este dornic să părăsească PSG pentru Manchester United. Dacă Pochettino va pleca pe Old Trafford, e posibil ca la PSG să vină Zinedine Zidane. Și francezul ar deveni unul din singurii antrenori care i-au avut sub comandă atât pe Messi, cât și pe Ronaldo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37