Mohamed Salah este unul dintre cei mai buni jucători din istoria recentă a lui Liverpool, iar fanii își doresc să-l aibă mult timp de acum înainte în echipa favorită. Egipteanul mai are contract cu gruparea de pe Anfield doar până în 2023, iar în ultima vreme s-au întețit zvonurile că acesta și-ar dori o schimbare în viitorul apropiat.
Oficialii lui Liverpool nu vor să-și piardă perla și au demarat deja discuțiile cu reprezentanții său pentru prelungirea contractului, lucru recunoscut chiar de Jurgen Klopp în urmă cu câteva săptămâni.
Deocamdată nu s-a ajuns la un consens, iar principalul motiv este legat de salariul atacantului. Jurnaliștii de la Daily Mirror susțin că Salah vrea un salariu de 500.000 de £ pe săptămână, ceea ce este uriaș în comparație cu salariile pe care le plătește Liverpool. În acest moment, cel mai bină plătit jucător al "cormoranilor" este Virgil Van Dijk, care are un salariu săptămânal de 220.000 de £.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27

Salah ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool

Așadar, dacă Liverpool îi va satisface pretențiile lui Salah, acesta ar deveni cel mai bine plătit jucător din istoria clubului de pe Anfield, iar diferența față coechipieri ar fi una uriașă.
Liverpool a perfectat deja noi contracte cu jucători importanți precum Jordan Henderson, Trent Alexander Arnold, Alisson, Andy Robertson, Virgil van Dijk sau Fabinho, dar marele obiectiv al "cormoranilor" este convingerea lui Salah să-și pună semnătura pe o nouă înțelegere.
Situația lui Salah este asemănătoare cu cea a jucătorilor care au format un trio de aur alături de egiptean în ultimii ani: Sadio Mane și Boby Firmino. Aceștia au de asemenea contracte valabile doar până în 2023, dar deocamdată nu există semnale privind prelungirea acestora. Evident, pretențiile financiare ale celor doi vor fi și ele serioase dacă Liverpool îi va plăti lui Salah salariul pe care îl cere, astfel că șefii clubului vor fi puși într-o situație complicată, mai ales după această perioadă, când bugetul clubului a avut de suferit din cauza pandemiei.
PREMIER LEAGUE, LIDER ÎN CLASAMENTUL CAMPIONATELOR CARE PLĂTESC CELE MAI MARI SALARII! CUM ARATĂ TOP 10
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38