Pep Guardiola este recunoscut ca fiind un antrenor care le ține cu orice preț partea fotbaliștilor săi, chiar și în momentele în care aceștia au evoluții modeste sau se abat de la regulament în viața extrasportivă.
Ibericul a oferit astăzi o nouă monstră în acest sens, când a comentat subiectul legat de escapada nocturnă a lui Grealish, Walker și Mahrez. Aceștia au fost filmați în mijlocul unui mic scandal în timpul serii de duminică. Cei 3 fotbaliști au primit interzis să intre într-un restaurant din Manchester, iar presa engleză a speculat că motivul ar fi că erau în stare avansată de ebrietate.
Clubul a respins această ipoteză și a menționat că jucătorii și prietenii care îi însoțeau au decis de bunăvoie să nu mai intre în restaurantul respectiv pentru că era foarte aglomerat și nu li s-a permis să folosească o intrare adiacentă.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 21 ORE
Citește și:

Pep Guardiola le-a luat apărarea lui Grealish, Walker și Mahrez

După poziția oficială a clubului a venit și rândul lui Pep Guardilla să-și apere jucătorii. Managerul "cetățenilor" a menționat că aceștia nu au fost în stare de ebrietate și a avut o replică savuroasă, declarând că îi va amenda, dar doar pentru că nu l-au invitat și pe el la cină.
"Sunt foarte supărat pe ei pentru că nu m-au invitat și pe mine. Data viitoare, sper că mă vor invita. Videoclipul nu a arătat exact ce s-a întâmplat. Au luat cina împreună, treji, distrându-se alături de prietenii lor. Jucătorii cunosc riscul când ies în oraș, din cauza rețelelor sociale, dar toți trei au fost perfecți. Dar vor fi amendați pentru că nu m-au invitat!", a spus Guardiola, citat de mirror.co.uk.
Cu câteva luni în urmă, Grealish a fost amendat de Guardiola pentru că s-a prezentat într-o stare nepotrivită la un antrenament de recuperare. În aceeași situație s-a aflat atunci și Phil Foden.
Miercuri seara, Grealish, Walker și Mahrez vor avea ocazia să demonstreze că escapadele lor nu le afectează evoluțiile. Manchester City o va întâlni pe Brentdord în etapa a 24-a din Premier League, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player de la ora 21:45.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46
Premier League
Guardiola continuă răfuiala cu criticii săi vehemenți: "Când am jucat împotriva lor, i-am distrus"
13/05/2022 LA 15:05