Mohamed Salah a suferit o mare dezamăgire în urmă cu două zile, când Egipt a pierdut, la penalty-uri, finala cu Senegalul de la Cupa Africii. "Faraonul" s-a întors la Liverpool și nu are de gând să se recupereze prea mult, fiind posibil să apară pe teren chiar joi, când "cormoranii" dau piept cu Leicester.
Jurgen Klopp a confirmat acest lucru la conferința de presă premergătoare partidei, scoțând în evidență capacitatea fizică și psihică a lui Salah.
"Mo s-a întors acum, am vorbit deja cu el. Este foarte dezamăgit, desigur, dar așteaptă cu nerăbdare tot ceea ce urmează aici. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost că e pregătit. Este un jucător cu experiență, este un monstru fizic, să fim sinceri, așa că trebuie să vedem. Evident că va avea o mică ședință de recuperare astăzi și vom vedea mâine cum se simte, iar apoi vom lua o decizie", a spus Klopp pentru talkSPORT.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
De menționat că Salah a fost integralist în toate cele 7 meciuri jucate de Egipt la Cupa Africii, iar în toate cele 4 partide din fazele eliminatorii a fost nevoit să stea pe teren 120 de minute. Salah a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă, dar nu a putut face mai mult pentru a-și ajuta naționala să se încoroneze pentru a 8-a oară campioana Africii.
Citește și:

Salah a promis răzbunare contra Senegalului

Imediat după ce Egiptul a pierdut finala Cuepi Africii, Salah a luat atitudine, având un discurs motivațional în fața coechipierilor.
"Am jucat în patru partide câte 120 de minute, în aproape 12 zile. Dar totul este în trecut acum, avem meciurile împotriva lor luna următoare și cu voia lui Allah ne vom lua revanșa.", a spus Salah.
Atât Egipt, cât și Senegal au încheiat grupele lor de calificare la mondial pe prima poziție și urmează să se înfrunte în dublă manșă pentru a obține biletul către Qatar. Primul meci va avea loc la Cairo, pe 23 martie, urmat de returul din Dakar, ce se va disputa pe 29 martie.
Până la duelurile decisive pentru calificarea la Mondial, Salah va trebui să o ajute pe Liverpool să revină în lupta pentru titlu în Premier League. Primul pas va fi joi, în meciul cu Leicester, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player de la ora 21:45.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26