Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick, deranjat de modul în care suporterii lui United l-au tratat pe Pogba la meciul cu Norwich

Alex Masgras

Publicat 17/04/2022 la 12:46 GMT+3

Paul Pogba a fost cel mai huiduit jucător de pe Old Trafford în partida câștigată de Manchester United pe teren propriu cu Norwich. Ralf Rangnick, antrenorul interimar al echipei, nu este de acord cu atitudinea fanilor și a făcut un apel către aceștia.

Paul Pogba contre Norwich

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a câștigat partida de pe teren propriu contra ultimei clasate din Premier League, Norwich, scor 3-2. Echipa lui Ralf Rangnick a avut emoții în repriza a doua, atunci când oaspeții au restabilit egalitatea, după ce United a condus cu 2-0. În cele din urmă, cele trei goluri ale lui Cristiano Ronaldo au adus victoria pentru echipa de pe Old Trafford.
Nu toată lumea a fost însă mulțumită în timpul partidei de ieri după-amiază. Paul Pogba, cel care va părăsi echipa la finalul acestui sezon, după ce a refuzat de mai multe ori prelungirea contractului, a fost huiduit și înjurat de către fanii lui United.
picture

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

În minutul 74, acesta a fost huiduit de către spectatorii prezenți pe Old Trafford, care au scandat împotriva mijlocașului francez. Ralf Rangnick a dezvăluit că acesta a fost unul dintre subiectele de discuție cu cei din staff-ul său, la finalul partidei:
"Fanii sunt minunați și îi înțeleg în totalitate atunci când sunt frustrați sau dezamăgiți, dar nu are sens să te iei de un jucător. Este o responsabilitate colectivă, așa că îmi voi apăra și proteja de fiecare dată jucătorii. Nu am văzut ce a făcut la finalul partidei, doar am auzit.
A fost o reacție față de scandările din timpul meciului. Cum am spus, îi pot înțelege pe fani, dar nu are sens să te iei de un jucător. Cred că Pogba s-a descurcat când am avut posesia în timpul meciului. Nu a fost cea mai bună poziție pentru el, nu i-am avut pe Fred sau Scotty (n.r. McTominay), așa că a trebuit să fac o alegere", a declarat Ralf Rangnick la finalul partidei.
După fluierul final, în momentul în care se îndrepta către tunelul care duce la vestiare, Paul Pogba și-a pus mâinile la urechi și a lăsat impresia că îi îndeamnă pe fani să continue cu huiduielile la adresa sa.
Citește și:

Rangnick nu speră să vreun punct pe Anfield, dacă echipa sa va juca la fel ca în meciul cu Norwich

Marți seară, Manchester United va merge pe Anfield, pentru partida contra lui Liverpool. Ralf Rangnick este conștient că echipa sa nu are vreo șansă dacă va merge la Liverpool și va avea aceeași prestație ca în meciul cu Norwich:
"Toată lumea a văzut meciul și știe ce echipă vom întâlni etapa următoare. Tocmai au bătut-o pe Manchester City și au șansa de a câștiga patru trofee. Dacă vom juca la fel ca astăzi (n.r. ieri), va fi foarte dificil să luăm măcar un punct. Trebuie să fim realiști și conștienți de acest lucru și să ne ridicăm standardele", a mai spus Ralf Rangnick.
Tot ieri, Liverpool s-a calificat în finala FA Cup, după ce a învins-o pe Manchester City, scor 3-2. Echipa lui Jurgen Klopp a condus cu 3-0 la pauză și a avut câteva emoții pe finalul partidei. În cele din urmă, City nu a reușit să marcheze și golul cu numărul 3, iar Liverpool așteaptă adversara din ultimul act. În a doua semifinală din FA Cup se vor întâlni Chelsea și Crystal Palace.
Până atunci, Liverpool va juca în Premier League contra lui Manchester United. Partida dintre Liverpool și Manchester United se joacă marți, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo