Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick îi ia apărarea lui Harry Maguire: "Nu am înțeles ce s-a întâmplat pe Wembley"

Alex Masgras

Actualizat 02/04/2022 la 14:45 GMT+3

Ralf Rangnick, antrenorul interimar al celor de la Manchester United, i-a luat apărarea lui Harry Maguire, după ce căpitanul echipei a avut parte de o primire neplăcută pe Wembley, la partida dintre Anglia și Coasta de Fildeș.

Harry Maguire (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Ralf Rangnick, antrenorul interimar de la Manchester United, nu a înțeles reacția fanilor englezi prezenți la amicalul dintre Anglia și Coasta de Fildeș. Spectatorii de pe Wembley l-au huiduit pe Harry Maguire, căpitanul lui United, atunci când echipa de start a echipei lui Gareth Southgate a fost anunțată de crainicul stadionului.
La finalul partidei, mai mulți jucători ai naționalei Angliei, dar și selecționerul Southgate, i-au luat apărarea lui Maguire, reamintind tuturor cât de important a fost el pentru echipa națională în ultimii ani.
Înaintea partidei cu Leicester din Premier League, Rangnick a vorbit despre acest lucru la conferința de presă:
"Știe poziția mea față de el, a fost un jucător valoros pentru echipă și pentru club, e căpitanul echipei. Nu am înțeles ce s-a întâmplat pe Wembley dar sunt sigur că nu se va întâmpla pe stadionul nostru, cu fanii alături de echipă și de căpitanul lor.
A fost un jucător foarte important pentru Manchester United și Anglia în ultimii ani. Gareth Southgate a zis ceva după meci, la fel și Harry Kane. Nu am urmărit partida dar am auzit ce s-a întâmplat după ce au anunțat echipa de start. E dificil de înțeles ce s-a întâmplat. E neobișnuit să se întâmple la un meci internațional", a spus Rangnick.
Citește și:

Manchester United joacă în această seară contra lui Leicester

Harry Maguire nu a avut cele mai bune prestații la Manchester United în ultima perioadă, în ciuda faptului că la naționala Angliei a avut partide mai bune. Revenit la echipa de club, Maguire va întâlni în această seară pe Old Trafford fosta sa echipă, Leicester City.
Manchester United are parte de un final de sezon în care se luptă pentru locul 4 cu Arsenal și Tottenham. În acest moment se află pe locul 6, cu 50 de puncte, la 4 puncte de Arsenal, care are și un meci mai puțin disputat.
De cealaltă parte, Leicester se află doar pe locul 10, cu 36 de puncte. În tur, echipa lui Brendan Rodgers s-a impus cu 4-2.
Manchester United-Leicester City se joacă în această seară de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 2,3,4 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo