Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick pregătește primul transfer la Manchester United! Cine i-a atras atenția germanului

Alex Masgras

Actualizat 12/01/2022 la 21:46 GMT+2

Ralf Rangnick este pregătit pentru primul transfer al său la Manchester United. Antrenorul interimar al "diavolilor roșii" este fanul lui Denis Zakaria de la Borussia Monchengladbach, iar germanul vrea să îl aducă pe acesta pe Old Trafford chiar în această iarnă, chiar dacă în vară va fi jucător liber de contract.

Ralf Rangnick

Credit imagine: Getty Images

Denis Zakaria, mijlocașul defensiv lui Borussia Monchengladbach, este prima țintă a lui Ralf Rangnick la Manchester United. Antrenorul interimar este un mare fan al lui Zakaria, care a intrat în ultimele 6 luni cu echipa din Bundesliga. În ciuda faptului că l-ar putea lua gratis în vară, tehnicianul german al lui United este dispus să plătească o sumă de transfer încă din această iarnă pentru jucătorul elvețian.
Potrivit jurnalistului Christian Falk de la publicația germană Bild, Manchester United i-a contactat deja pe agenții lui Zakaria, în timp ce Gladbach încă nu a fost contactată pentru negocieri. Aducerea lui Zakaria ar rezolva problemele de la mijlocul terenului cu care se confruntă United, cu Fred și Scott McTominay având evoluții fluctuante, atrăgând de multe ori critici din partea fanilor.
"Manchester United a făcut o ofertă agenților lui Denis Zakaria. Ralf Rangnick este un mare fan al jucătorului. Nu există negocieri cu Gladbach în acest moment. Cluburi din cele 5 ligi de top ale Europei sunt interesate de Zakaria.
United este dispusă să plătească o sumă de transfer în această iarnă. Zalaria devine jucător liber de contract în această vară", a scris Christian Falk pe contul său de Twitter.

Manchester United nu este singura echipă interesată de Zakaria

Pe lângă Manchester United, Denis Zakaria a atras atenția mai multor echipe de top din Europa. Printre acestea se numără Barcelona, Juventus, Bayern Munchen sau Liverpool, echipe care ar dori să aștepte până la vară, pentru a putea să îl aducă din postura de jucător liber de contract.
Denis Zakaria in azione con la maglia del Borussia Moenchengladbach - Bundesliga 2021-22
Zakaria a ajuns la Borussia Monchencladbach în 2017 de la Young Boys. Elvețienii au primit la vremea respectivă 8 milioane de euro pentru acesta. În acest sezon de Bundesliga, Zakaria are 15 partide și 2 goluri marcate, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei lui Adi Hutter.
  • 27 de milioane de euro este cota de piață a jucătorului elvețian, potrivit transfermarkt
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo