Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid pregătește o lovitură de proporții! Pe cine vor să aducă madrilenii de la Liverpool

Alex Masgras

Publicat 17/10/2021 la 16:30 GMT+3

Oamenii din interiorul lui Real Madrid au aflat că director sportiv al celor de la Liverpool, Michael Edwards, omul din spatele transferurilor "cormoranilor", nu își va prelungi contractul care se încheie la finalul acestui sezon. Astfel, madrilenii speră că îl pot aduce pe omul care i-a adus pe Anfield pe Mane, Salah sau Van Dijk.

Jürgen Klopp im Gespräch mit Sadio Mané (mitte) und Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a pus ochii pe directorul sportiv al celor de la Liverpool, Michael Edwards. Potrivit The Athletic, actualul contract al lui Edwards cu gruparea de pe Anfield expiră la finalul acestui sezon, iar directorul sportiv i-ar fi anunțat deja pe conducătorii clubului că nu va dori să prelungească înțelegerea. Cu toate acestea, aceeași sursă scrie că Liverpool nu va rămâne descoperită deoarece Julian Ward a fost promovat ca director sportiv adjunct în luna decembrie a anului trecut și este de așteptat ca acesta să preia munca lui Michael Edwards în cazul unei eventuale despărțiri.
Cei de la The Sun scriu că această veste a ajuns și la urechile lui Florentino Perez, care ar dori ca directorul sportiv al celor de la Liverpool să ajungă pe Santiago Bernabeu. În acest moment, Perez plănuiește o reconstrucție la Real și consideră că Edwards ar putea fi persoana potrivită care să se ocupe de acest lucru.
Arsenal - Crystal Palace, etapa 8

Cine este Michael Edwards?

Michael Edwards a ajuns în 2011 la Liverpool în calitate șef al departamentului de analiză și performanță, iar din noiembrie 2016 acesta a ocupat rolul de director sportiv în cadrul echipei antrenate de către Jurgen Klopp. Acesta a jucat un rol foarte important în multe din transferurile "cormoranilor" din ultimii ani, el fiind cel care a purtat negocierile pentru aducerea unor jucători precum Sadio Mane, Mohamed Salah, Andy Robertson, Virgil Van Dijk sau Alisson Becker.
picture

Liverpool sporting director Michael Edwards (left) and manager Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

De asemenea, el a făcut parte și din comisia care s-a ocupat de transferul lui Coutinho la Barcelona, cel în urma căruia Liverpool a primit 142 de milioane de lire sterline, cea mai mare sumă primită de Liverpool pentru un jucător. Despre o posibilă despărțire de Michael Edwards a vorbit și Jurgen Klopp:
"Ce fel de poveste este asta? Acum vorbim despre contractul directorului sportiv? Am lucrat 6 ani cu el și nu cred că am avut un director sportiv așa diferit. Dar nu este decizia mea, așa că nu știu. Ar trebui să întrebați alți oameni, dar despre contracte noi nu vorbim. Așa că nu o să încep să vorbesc despre directorul sportiv.
Asta chiar e interesant, nu am mai vorbit niciodată despre contractul directorului sportiv. Dacă este adevărat, că expiră contractul anul viitor, atunci mă voi gândi la acest lucru anul viitor", a declarat Jurgen Klopp, potrivit The Sun.
Vara viitoare, Florentino Perez are de gând să îi aducă liber de contract pe Paul Pogba și Kylian Mbappe, cei doi francezi care își vor încheia contractele cu Manchester United, respectiv Paris Saint-Germain, la finalul acestui sezon.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo