Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer știe unde a greșit în eșecul cu Liverpool! Cu ce a comparat situația actuală de la United

Nicu Savin

Publicat 29/10/2021 la 17:07 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer a susținut astăzi conferința de presă de dinaintea partidei dintre Tottenham și Manchester United. Managerul "diavolilor" a explicat cum a încercat să-și capaciteze jucătorii după eșecul usturător contra lui Liverpool și a făcut o analogie între situația actuală a echipei sale și ultimul meci al englezului Tyson Fury, campion mondial la box, la categoria grea.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer trăiește vremuri tulburi la Manchester United și orice meci reprezintă un ultimatum pentru el. Eșecul cu Liverpool, scor 0-5, a acumulat multă frustrare în cadrul clubului, iar presa britanică scrie că norvegianul va fi sacrificat la primul rezultat negativ, oficialii clubului având deja soluții pentru înlocuirea sa.
În aceste condiții, meciul cu Tottenham de sâmbătă devine unul crucial pentru soarta lui Solskjaer, dar antrenorul "diavolilor" este încrezător că poate scoate echipa din impas. La conferința de presă de dinaintea partidei de la Londra, Solskjaer a dezvăluit că și-a dat seama unde a greșit cu precădere echipa sa în meciul cu Liverpool și a comparat situația actuală de la United cu ultimul meci disputat de Tyson Fury, care a fost pus de 2 ori la podea de Deontay Wilder, dar a revenit și a câștigat partida, recuperându-și centura de campion mondial.
"Performanța (n.r. din meciul cu Liverpool) a fost inacceptabilă. Am arătat ca un boxer doborât în primele runde. Am fost prea deschiși și prea frenetici împotriva unei echipe bune. L-am văzut pe Tyson Fury cât de puternic a fost după ce a fost pus la podea. Trebuie să fim la fel, să fim mai buni și sinceri unii cu alții, comunicarea trebuie să fie directă.
Avem mult respect unul față de celălalt. Când ești criticat, trebuie să intri în trașee alături de colegii tăi. Întotdeauna este vorba de a trece împreună peste eșecuri, e vorba de încredere în sine, de a rămâne uniți și asta este ceea ce am făcut în ultimele zile.
Desigur, a fost o săptămână grea. Am avut de-a face cu rezultatul și performanța împotriva lui Liverpool, despre care știm că nu a fost suficient de bună. Trebuie să ne descurcăm cu asta, de aceea suntem în acest joc.Trebuie să aștepți cu nerăbdare următorul meci. Am avut o săptămână bună pe terenul de antrenament, trebuie să spun asta.", a declarat Solskjar, citat de Daily Mail.
Citește și:

HARRY MAGUIRE, DISCURS MOBILIZATOR ÎNAINTE DE TOTTENHAM - MAN UNITED

Harry Maguire a fost unul dintre cei mai criticați jucători de la Man United în ultima vreme. Faptul că poartă banderola de căpitan l-a determinat pe Maguire să iasă în față după eșecul usturător cu Liverpool, iar acesta a transmis un mesaj de unitate către toată lumea implicată la United, invocând faptul că nimic nu e pierdut deocamdată în acest sezon și lucrurile se pot îndrepta din mers.
"Este un moment greu de depășit, dar trebuie să mergem mai departe. A fost o săptămână grea, evident, nu poți să dai deoparte aceste lucruri, mai ales când pierzi în fața rivalilor tăi. A pierde în felul în care am făcut-o a fost foarte dezamăgitor.Evident că am avut discuții între noi, am analizat jocul și greșelile și ne-am consultat despre cum ne putem îmbunătăți jocul.
Ca grup de jucători, trebuie să ne asigurăm că rămânem împreună și că suntem pozitivi. Sunt multe meciuri de jucat în Premier League, suntem într-o poziție bună în grupa din Liga Campionilor și suntem încă la începutul sezonului. Și este un sezon în care știm că încă putem realiza lucruri mărețe
Acesta este cel mai important lucru acum, trebuie să fim uniți ca grup și club. Știm că fanii noștri vor fi alături de noi și vor veni sâmbătă la meciul cu Tottenham. Sunt convins că vor fi acolo în tribuneși vor cânta și ne vor împinge de la spate", a declarat Maguire
Tottenham - Manchester United va fi sâmbătă seara, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, cu începere de la ora 19:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo