Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag a început revoluția! Încă doi jucători, OUT de la United. Decizia finală a olandezului

Nicu Savin

Publicat 03/06/2022 la 14:17 GMT+3

Erik Ten Hag a avut timp suficient să analizeze lotul celor de la Manchester United, iar antrenorul olandez a decis deja pe ce jucători nu se va baza în manadatul său pe Old Trafford. După plecările lui Pogba și Lingard, United se va despărți de alți doi fotbaliști: Axel Tuanzebe și Eric Bailly.

Erik ten Hag (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Erik Ten Hag a fost omul ales de Manchester United pentru banca tehnică, iar olandezul a început deja treaba pe Old Trafford. Imediat după ce a fost numit, fostul antrenor al lui Ajax a afirmat că va analiza atent lotul de jucători și abia apoi va decide pe cine se va baza și la cine va renunța.
Momentul adevărului a sosit, iar noul antrenor al "diavolilor" a luat o primă măsură radicală. Axel Tuanzebe și Eric Bailly nu vor continua la United, deși mai au unul, respectiv doi ani de contract. Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, care susține că și Aaron Wan Bissaka poate fi pus pe lista de transferuri.
Citește și:

Ten Hag îi scoate la vânzare pe Tuazebe și Bailly

Axel Tuanzebe este un produs 100% al Academiei lui Manchester United, dar nu a fost niciodată un om de bază pe Old Trafford. De altfel, acesta a fost împrumutat începând din 2018 la Aston Villa, iar în sezonul trecut a jucat la Napoli, tot sub formă de împrumut.
În schimb, Bailly a făcut parte din echipa "diavolilor" din 2016 încoace, de când a fost transferat de la Villarreal pentru 38 de milioane de €. Ivorianul a avut câteva perioade bune, dar în general a fost rezervă, adunând numai 113 meciuri în tricoul primei formații în cele 6 sezoane.
Așadar, Tuanzebe și Bailly măresc lista plecărilor de la Manchester United. În zilele trecute, clubul a anunțat despărțirile de Paul Pogba, Jesse Lingard și Juan Mata, toți aflați la final de contract. Aceeași soartă o va avea și Nemanja Matic, care își termină și el înțelegerea și a anunțat de ceva timp că va schimba echipa.
Odată cu plecările lui Tuanzebe și Bailly, United rămâne cu 4 fundași centrali în lot: Raphael Varane, Harry Maguire, Victor Lindelof și Phil Jones. Astfel, e de așteptat ca gruparea de pe Old Trafford să transfere cel puțin un jucător de acest profil în următoarea perioadă. Pau Torres și Jules Kounde sunt doi fotbaliști de care oficialii lui United s-au interesat, dar Ten Hag are în vedere și alți fotbaliști.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo