Manchester United a ajuns o echipă care se poate refuza! Cel puțin asta dă de înțeles Luis Van Gaal, selecționerul Olandei și fost antrenor al echipei de pe Old Trafford.
Ajunsă la cinci sezoane fără trofeu câștigat, Manchester United a avut un sezon de coșmar, terminând pe locul 6. Cu Erik ten Hag la cârma echipei, "diavolii roșii" speră ca echipa să revină în top.
Jurrien Timber, fundașul central al celor de la Ajax, este dorit de Ten Hag la United, iar presa olandeză scrie că Timber este hotărât să îi calce pe urme fostului său antrenor.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
https://i.eurosport.com/2022/02/23/3326297.jpg
Citește și:

Louis Van Gaal nu crede că Timber ar trebui să meargă la Manchester United

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Țara Galilor și Olanda din Nations League, Van Gaal a fost întrebat de posibilitatea ca Timber să ajungă pe Old Trafford. Fost antrenor la Manchester United în perioada 2014-2016, Van Gaal nu s-a ferit să spună că nu ar fi o decizie înțeleaptă pentru tânărul fundaș de a merge la fosta sa echipă, deoarece trebuie să aibă cât mai multe meciuri în picioare la această vârstă:
"Cred că un jucător cu calitățile sale poate juca în Premier League, nu asta e problema. Întrebarea este dacă trebuie să facă acest pas acum. Nu ar fi prea înțelept. El trebuie să joace", a declarat Van Gaal.
https://i.eurosport.com/2022/05/17/3374100.jpg
Jurrien Timber a început fotbalul la Feyenoord, iar din 2014 se află la Ajax, acolo unde a trecut pe la toate secțiile de juniori ale clubului din Amsterdam. În acest sezon, el a evoluat în 30 de partide pentru Ajax și a reușit să înscrie 3 goluri și să ofere 2 pase de gol. Fundaș central, Timber poate juca și ca fundaș dreapta.
30 de milioane de euro este cota de piață a lui Jurrien Timber, potrivit transfermarkt.com.
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
26/06/2022 LA 10:56