Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Van Gaal își sfătuiește un jucător de la națională să nu meargă la Manchester United: "Nu ar fi prea înțelept"

Alex Masgras

Actualizat 08/06/2022 la 18:49 GMT+3

Louis Van Gaal, selecționerul Olandei, își sfătuiește jucătorii să o refuze pe Manchester United, echipă la care a antrenat și el în trecut. Jurrien Timber, fundașul central al celor de la Ajax, se află pe lista lui Erik ten Hag la Manchester United, dar selecționerul olandez nu crede că ar fi înțelept pentru tânărul fundaș să se transfere pe Old Trafford.

Louis van Gaal

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a ajuns o echipă care se poate refuza! Cel puțin asta dă de înțeles Luis Van Gaal, selecționerul Olandei și fost antrenor al echipei de pe Old Trafford.
Ajunsă la cinci sezoane fără trofeu câștigat, Manchester United a avut un sezon de coșmar, terminând pe locul 6. Cu Erik ten Hag la cârma echipei, "diavolii roșii" speră ca echipa să revină în top.
Jurrien Timber, fundașul central al celor de la Ajax, este dorit de Ten Hag la United, iar presa olandeză scrie că Timber este hotărât să îi calce pe urme fostului său antrenor.
LISBON, PORTUGAL - FEBRUARY 23: Jurrien Timber of Ajax during the UEFA Champions League match between Benfica v Ajax at the Estadio Da Luz on February 23, 2022 in Lisbon Portugal (Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)
Citește și:

Louis Van Gaal nu crede că Timber ar trebui să meargă la Manchester United

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Țara Galilor și Olanda din Nations League, Van Gaal a fost întrebat de posibilitatea ca Timber să ajungă pe Old Trafford. Fost antrenor la Manchester United în perioada 2014-2016, Van Gaal nu s-a ferit să spună că nu ar fi o decizie înțeleaptă pentru tânărul fundaș de a merge la fosta sa echipă, deoarece trebuie să aibă cât mai multe meciuri în picioare la această vârstă:
"Cred că un jucător cu calitățile sale poate juca în Premier League, nu asta e problema. Întrebarea este dacă trebuie să facă acest pas acum. Nu ar fi prea înțelept. El trebuie să joace", a declarat Van Gaal.
Erik ten Hag and Jurrien Timber at Ajax
Jurrien Timber a început fotbalul la Feyenoord, iar din 2014 se află la Ajax, acolo unde a trecut pe la toate secțiile de juniori ale clubului din Amsterdam. În acest sezon, el a evoluat în 30 de partide pentru Ajax și a reușit să înscrie 3 goluri și să ofere 2 pase de gol. Fundaș central, Timber poate juca și ca fundaș dreapta.
30 de milioane de euro este cota de piață a lui Jurrien Timber, potrivit transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo