După ce și-a luat rămas bun de la Real Madrid, Casemiro a făcut prima baie de mulțime ca jucător al lui Manchester United, asistând la victoria noii sale echipe pe Old Trafford împotriva lui Liverpool. Cu toate acestea, nu toată lumea aprobă această mutare, iar una dintre legendele "Cormoranilor" și analistul Sky Sports, Graeme Souness, a criticat transferul său afirmând că "nu a fost niciodată un mare jucător ".
Cariera lui Casemiro în Anglia a început cu apariția primelor critici chiar înainte de a îmbrăca tricoul lui Manchester United. Brazilianul, care a asistat la victoria echipei sale împotriva lui Liverpool (2-1) pe Old Trafford , a fost în centrul unei dezbateri aprinse la Sky Sports în care Graeme Souness, fost mare jucător al lui Liverpool, nu a ezitat să îl critice pe fostul jucător al lui Real.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Critici dure pentru Liverpool după eșecul din Champions League: "Acesta este un fotbal sinucigaș!"
08/09/2022 LA 07:51

Casemiro, ținta criticilor după transferul la Manchester United

Souness a transmis în direct că "brazilianul a jucat cu mari jucători la Real Madrid, dar nu este un mare jucător, nu a fost niciodată un mare jucător. Să fim serioși, a fost norocos să fie în acea echipă a lui Real Madrid. Nu mă aștept niciodată să-l văd pe Casemiro jucând. Benzema și alți jucători, da, dar niciodată nu am fost încântat să-l văd pe Casemiro".
În analiza sa privind sosirea lui Casemiro la United, Souness a arătat că "nu are o mare varietate de pase, așa că nu cred că îi va face pe alți jucători să joace mai bine. Mijlocașul lui Real Madrid era înconjurat la Real de jucători fantastici. Despre ce vorbim? Are 30 de ani și costă 70 de milioane de euro, plus bonusuri, sunt prea mulți bani". În urmă cu doar câteva zile, Rio Ferdinand spunea același lucru, afirmând că brazilianul e "supraevaluat".
CÂTE ECHIPE ROMÂNEȘTI SE VOR CALIFICA ÎN GRUPELE CONFERENCE LEAGUE?
Premier League
Malacia, comparat de Rio Ferdinand cu o legendă a lui Manchester United: "A fost extraordinar"
24/08/2022 LA 09:03
Liga
S-a destrămat "Triunghiul Bermudelor" de la Real Madrid! Casemiro, prezentat la Manchester United
23/08/2022 LA 10:34