Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casemiro, criticat dur de o legendă a lui Liverpool: "Nu e deloc mare, a avut noroc că a ajuns la Real Madrid"

Irina Aldea

Actualizat 23/08/2022 la 17:46 GMT+3

Transferul lui Casemiro la Manchester United a fost o mare surpriză, dar nu și o veste bună pentru toată lumea. După ce Rio Ferdinand a spus despre brazilian că e supraevaluat, legendarul Graeme Souness l-a criticat în termeni duri pe fostul star de la Real Madrid.

Casemiro

Credit imagine: Getty Images

După ce și-a luat rămas bun de la Real Madrid, Casemiro a făcut prima baie de mulțime ca jucător al lui Manchester United, asistând la victoria noii sale echipe pe Old Trafford împotriva lui Liverpool. Cu toate acestea, nu toată lumea aprobă această mutare, iar una dintre legendele "Cormoranilor" și analistul Sky Sports, Graeme Souness, a criticat transferul său afirmând că "nu a fost niciodată un mare jucător ".
Cariera lui Casemiro în Anglia a început cu apariția primelor critici chiar înainte de a îmbrăca tricoul lui Manchester United. Brazilianul, care a asistat la victoria echipei sale împotriva lui Liverpool (2-1) pe Old Trafford , a fost în centrul unei dezbateri aprinse la Sky Sports în care Graeme Souness, fost mare jucător al lui Liverpool, nu a ezitat să îl critice pe fostul jucător al lui Real.
CITEȘTE ȘI:

Casemiro, ținta criticilor după transferul la Manchester United

Souness a transmis în direct că "brazilianul a jucat cu mari jucători la Real Madrid, dar nu este un mare jucător, nu a fost niciodată un mare jucător. Să fim serioși, a fost norocos să fie în acea echipă a lui Real Madrid. Nu mă aștept niciodată să-l văd pe Casemiro jucând. Benzema și alți jucători, da, dar niciodată nu am fost încântat să-l văd pe Casemiro".
În analiza sa privind sosirea lui Casemiro la United, Souness a arătat că "nu are o mare varietate de pase, așa că nu cred că îi va face pe alți jucători să joace mai bine. Mijlocașul lui Real Madrid era înconjurat la Real de jucători fantastici. Despre ce vorbim? Are 30 de ani și costă 70 de milioane de euro, plus bonusuri, sunt prea mulți bani". În urmă cu doar câteva zile, Rio Ferdinand spunea același lucru, afirmând că brazilianul e "supraevaluat".
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo